Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 19 september 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 19 september 2009 19:46


Vaknade sent imorse, klockan var närmare 09:30. Inte så konstigt egentligen eftersom jag var vaken en timme från 00:30 och en timme från 05:50 på grund av hostattacker. Har känt mig sämre i förkylningen idag trots vila i över en vecka, mycket vätska, kortisonnässpray, bafucin (halstabletter) och Mollipect (hostmedicin). Halsen har väl känts aningen bättre, men hostan har blivit värre plus att jag har lätt förhöjd temperatur. Jag undrar verkligen hur skiten i kroppen lyckas överleva så länge.


Jag hade bokat tid hos frissan idag och fick skjuts dit av Älskade R. Tur att man bara sitter ner och är passiv den timmen, mer hade jag inte orkat. När Älskade R hämtade mig för att åka hem mot lunchfixet fick han hämta upp Plupp, eller inte bara Plupp utan Megaplupp! Frissan hade kramat mitt hår en massa och torkat det med en sådan där tratt för att få fram mitt självfall. På ett sätt var håret lite coolt, men det blev mössa på när jag kom hem. Det känns inte riktigt som min stil. Visst gillar jag rufs, men inte på det sättet som det blev idag. Det var alldeles för mycket lockar över det hela. Jag vill hellre föna håret ganska rakt och därefter böja det lite hit och dit med plattången för att till sist blåsa det vindrufsigt med fönen igen.


plupp2.jpg (43495 byte)


Jag ska till frissan på måndag igen för att färga utväxten och eventuellt lägga i lite slingor. Jag ska se imorgon hur det funkar att fixa håret själv. Går det dåligt får hon klippa lite mer i det på måndag när jag ändå är där. Nu ser ju håret ganska okej ut ändå, efter att att ha legat på det med mössa och utan i båt och på soffa hahaha!


Resten av dagen har varit slapp. Vi åkte ut med båten i två timmar och jag låg och sov i solen bak i sittbrunn. Underbart skönt att bara sova i friska luften. Tyvärr känner jag mig ännu sämre i förkylningen på eftermiddagen och nu på kvällen, så det blir Alvedon och allt det andra liggandes i soffan framför teven.



Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards