Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 13 september 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 13 september 2009 21:15



Så konstigt det blir när någon som inte alls brukar vara elak, helt plötsligt utan förvarning, visar prov på ondska.



Av Herr och Fru Mysbralla - 13 september 2009 09:04


Igår lördag hann jag och Älskade R med ganska mycket. På morgonen var jag ute på en promme och sedan cyklade jag ner till centrum för att ta mig en stan-dag. Ni vet att jag fick naglarna fixade, men jag gick även in på Vero Moda och köpte en naturvit stickad lång tröja med korta ärmar och stor polokrage. Just nu är sådana långa plagg mina favoriter. Jag har skjortklänning på skjortklänning och vanliga klänningar plus grov- och finstickade långtröjor. Alla använder jag tillsammans med byxor eftersom jag inte är någon klänningstjej.


Jag kom hem från stan strax före 15:00 och åt sen lunch i form av parisare och stekt ägg. Det måste vara ett av det godaste som finns, fast det säger jag om det mesta. Det är bara att konstatera att jag tycker om mat i de flesta former. Efter det åkte vi båda iväg till Erikslund för att äntligen leta och köpa en upphängningsanordning till våra cyklar. Vi hade tur och fann sådana på Biltema och nu sitter cyklarna upphängda nästan i taket i vårt "skräprum".


 Detta är inte vår cykel, men så här ser det ut.


Det var inte det enda som inhandlades på biltema. Jag har länge pratat om att jag vill ha en motionscykel hemma för de dagar när jag inte ids ta mig iväg och träna på n´Joy eller jobbgymmet. Igår fann vi en sådan där fiffig ställning där man använder sin egen cykel, men monterar fast bakhjulet för att på så vis få en träningscykel för inomhusbruk. Helt suveränt! Nu kan jag alltså använda min braiga Nishiki både ute och inne. Det var inte ens svårt att montera fast den. Älskade R visade mig hur det funkade och det är bara två spakar jag ska röra, perfekt!



Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards