Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 16 september 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 16 september 2009 17:36


Ringde till min familjeläkare idag trots att jag inte gillar stället. De får en chans till eftersom jag ännu inte bestämt vilken ny familjeläkare jag ska lista mig hos. Den här gången när jag fick en telefontid ringde en trevlig kvinna vid namn Maria upp. Hon verkade bra och ställde en massa frågor. Jag fick gå in i badrummet och försöka titta ner i min hals för att se om det fanns knölar eller vita fläckar i den. Det var inte alls lätt att se, så jag gav henne ett icke tillfredsställande svar: -Jag vet inte.


Jag fick också i uppgift att känna på halsen för att ta reda på om den var svullen. Det kunde jag inte heller göra eftersom jag inte brukar känna på halsen i vanliga fall. Bäst jag börjar göra det så jag nästa gång kan svara på den frågan. Älskade R kände i alla fall på halsen och tyckte den kändes tjock, men han har ju heller inget att jämföra med. Jag har nog aldrig haft den här sortens halsont tidigare. Jag vill inte ens dricka varma lenande saker för att det gör för ont att svälja. Det som ser så gott och värmande ut med den rykande muggen.


 

 Läkaren och jag diskuterade vad vi skulle hitta på och hon trodde att det var två olika förkylningar jag har haft under de här två veckorna. Hon trodde inte att det var "svininfluensan" som den inte längre kallas, samtidigt som jag har minst två av symptomen som hör till. Hon sa att man kan ha en lindrig variant och att man inte behöver bli jättesjuk.


Hon tyckte i alla fall att jag skulle komma till henne för undersökning även om de helst inte vill ha eventuella "svinisar" där. Jag får komma dit imorgon, men jag inte får gå in den vanliga vägen. Jag måste ta bakvägen som en annan pestsmittad varelse.



Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards