Familjen Mysbralla

Alla inlägg under mars 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 22 mars 2009 09:37





Jag glömde ju berätta vad jag längtade efter mest när vi var och gick på Stockholms gator och torg. Kring Hötorget finns två helt underbara karra-butiker. Chokladen är dyr, men bitarna är stora och smälter härligt i munnen. Älskade R tycker dock att chokladen här i stan på Mälarchocolaterie (Västerås) är allra bäst. Vi besökte Gottexperten och köpte en liten påse med olika chokladbitar för att ha att snaska på under Bounce. Den tog slut medan vi väntade på att själva föreställningen skulle börja...




Cappuccinotryffel





Av Herr och Fru Mysbralla - 22 mars 2009 09:13




Så är årets Bounceföreställning sedd och naturligtvis tycker jag att det var fantastiskt att se dem och att känna musikens rytm med kraftfull bas och trummor, som nästan sätter kroppen i rörelse på ett automatiskt vis.





De sju deltagarna är sådana fantastiska dansare. Vilken kroppskontroll, vilken styrka, vilken smidighet och inte minst, vilka idésprutor de är. Var får de allt ifrån till sina shower???


Denna föreställning "Caution" skiljer sig ganska mycket från de andra två föreställningar jag sett. I denna var det maximal interaktion med publiken och föreställningen utspelades i hela lokalen. Publiken står också upp hela föreställningen och man har inga fasta platser. Föreställningen inleds med att ett av mina favoritdjur kommer in i lokalen och tar plats. HÄFTIGT och HJÄLP!!!!!


Ett litet observandum kan vara om man har ryggbesvär eftersom det tar på att stå under hela föreställningen  även om den inte är speciellt lång. En timme och 15 minuter bör man veta att man pallar med.


Det jag saknade var "den röda tråden", som har funnits med i de tidigare föreställningar jag gått på, men med tanke på allt det nya som fanns med så kan jag överleva bristen på "röd tråd".





Föreställningen har sålt ut de flesta dagarna och fått fantastisk kritik, vilket lett till att de förlängt spelschemat. Ni som inte haft möjlighet att se Bounce eller inte känt till dem...passa på att boka biljetter nu. Föreställningen fortsätter att visas under maj månad.


www.ticnet.se




 

Av Herr och Fru Mysbralla - 21 mars 2009 08:42


Igår fick jag ett mail från Missys nya hem. Det innehöll nya bilder på Missy från deras skidresa till Sälen. Bilderna var tyvärr suddiga och tagna ur dåliga vinklar, så jag lägger inte in dem här. Missys matte ska skicka fler bilder och jag hoppas de är lite skarpare för då kommer ni att få se Missy här på sidan. Håll tummarna för att bilderna kommer snart.

Av Herr och Fru Mysbralla - 21 mars 2009 08:27


Jag kan verkligen somna hur tidigt som helst på kvällarna. Igårkväll när vi halvlåg i soffan framför Let´s dance så var jag på vippen att somna klockan 20:30. Det är inte klokt! Jag fick dock en liten kick en timme så jag höll mig vaken till 21:30 då jag traskade iväg till sängen där jag var vaken i någon minut innan jag somnade.



Jag sov även länge nu på lördagmorgonen och vaknade 07:50, så jag har fått dryga 9 timmars sömn, men ändå känner jag mig inte pigg idag. Det är verkligen synd eftersom det bär av mot storstan när vi ätit frukost och fixat lite.


Vi åker till stockholm för att se Bounce på kvällen, men först blir det att gå i butiker, träffa några vänner och äta god mat. Jag hoppas hitta en hel del träningskläder inför Portugalresan samt köpa mina efterlängtade löpardojjor Adistar Ride och ett par riktiga cykelbyxor. Jag har hittills fått till alla cykelpass som jag och K planerat för att klara av Tjejvättern, men börjar känna att det är mindre skönt för rumpan när jag kör de längre passen.



ÄSCH då!

Nu känner jag att det är dags för munsår igen. Nu har det gått endast två veckor mellan varje omgång och det var flera år sedan blåsorna kom så ofta. De stannar ju dessutom kvar i minst en vecka trots behandling med Vectavir och plåster. Är det någon som har något annat tips på hur man behandlar blåsorna bra eller till och med undviker att munsår blossar upp?





Av Herr och Fru Mysbralla - 19 mars 2009 18:04


Nej nej nej då!

Detta är inte en ny EGO-boost av mig. Det är en massa porträtt av mig som ni säkert ser eller kan läsa. Porträtten är gjorda av 6 okända människor som deltog i samma kurs som jag idag. En övning gick till så här:


Gå fram till en person som du inte känner. Presentera er med endast förnamn för varandra. Skriv den andras namn på papperet och titta sedan varandra i ögonen samtidigt som ni ritar av varandra väldigt snabbt. Byt bilder så att du får bilden på dig själv. Gå sedan fram till en ny person och gör om alltihopa.


Därefter fick vi bilda mindre grupper och presentera oss med namn, arbetsplats, ort och så vidare. Vi skulle även välja ut två av våra egna porträtt som talar om vem man är och berätta för de andra i gruppen varför man valt bilderna.


Jag valde den översta bilden till vänster för att den visar hur stor min mun kan bli när jag skrattar ordentligt från magen. Den andra bilden blev den längst ner till höger och visar mig i mitt esse tillika under en av mina favoritsysselsättningar: SÖMN!




Av Herr och Fru Mysbralla - 19 mars 2009 06:42


Efter jobbet skulle jag ju som vanligt gå på boxpass, men eftersom mage och tarmar fortfarande kändes obehagliga så skippade jag det passet och tänkte att ett lugnt styrkepass eller en promenad i solen med älskade R vore mer passande.




 

Sagt och gjort, R och jag tog oss en ganska lång promenad i det härliga vädret och gick ner till hamnen och båtens uppställningsplats. Det var så soligt så jag fick användning av mina solglasögon för första gången i år. Nere i hamnen såg vi att både båt och båthus stod kvar. Jag undrar dock när lilla båten ska få något namn så jag kan kalla den för något annat än "båten" hehe!


I alla fall så upptäckte vi det fantastiska att solen fortfarande var uppe klockan 17:30.


NU  ÄR  VÅREN  HÄR!!!


På väg hemåt ringde min vän J och berättade att deras seminarium var klart så han och T kunde bli hämtade för att hälsa på oss och äta lite middag. Lite middag är verkligen rätta ordet...vilka myror i maten de är!!!   Särskilt mätta kan de inte ha varit heller för när älskade R erbjöd dem lite whisky inför tågresan, så tackade de snabbt ja. Mitt erbjudande om te eller kaffe på maten var inte alls så uppskattat....


Jag är inte avundsjuk på deras tågresa. De ska åka 20:40 och komma fram till Umeå 06:30 och sedan börja jobba 08:00 igen. Hugaligen säger bara!



Nu måste jag göra mig klar för en kursdag. Jag ska lära mig att samtala professionellt!


Hoppas ni får en fin vårdag. Det ser det i alla fall ut att bli här nere i Västerås idag.






Av Herr och Fru Mysbralla - 17 mars 2009 21:41


Imorgon får vi finfint besök till middag. Det är självaste J som kommer ned hit från Umeå. Han är nämligen i Västerås på jobb med en vän och kollega och då passar han på att besöka mig, TJOHO! Välkommen välkommen!


Vi bodde grannar en längre period när jag bodde på Tomtebo i Umeå och delade en stor 4:a med lillasyster. Han bodde snett ovanför oss i sin 2:a. Vi lärde känna varandra genom att han var dataansvarig i området och jag behövde hjälp med min nyinköpta och allra första dator. Efter det hade jag och lillasyster inflyttnmingsfest och han var inbjuden. Vi fortsatte att umgås. Det blev en hel del tedrickande, sällskapsspelande, filmtittande samt godis- och pizzaätande.




Jag höll ju på att glömma...vi hade för vana att se tv-serien One tree hill också.




Det var tider det!




EGO

Av Herr och Fru Mysbralla - 16 mars 2009 21:48


Lite kul måste jag säga....


Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards