Familjen Mysbralla

Alla inlägg under februari 2010

Av Herr och Fru Mysbralla - 7 februari 2010 10:35



Solen strålar ute och det är en underbart vacker dag. Älskade R och jag ska utnyttja detta och njuta av de solstrålar som klarar av att titta fram mellan träden. Vi ska ta oss till skidspåren för att åka första längdskid-passet detta år. Jag tittade på termometern för några minuter sedan och då visade den -2,7 grader, så det kan bli en perfekt utedag.



Hur njuter ni av solen idag?

 

 

Av Herr och Fru Mysbralla - 6 februari 2010 16:45



Bilen bredvid oss på parkeringen där vi bor.




  

Av Herr och Fru Mysbralla - 6 februari 2010 13:38



Sist jag körde bilen var förra helgen och då skulle jag åka till gymmet för att vara med på ett afro-pass tillsammans med vännen J. Vid två korsningar där jag fick rödljus och jag var tvungen att stanna började bilen att bete sig underligt. Jag bromsade in som vanligt, men det kändes som om bromspedalen var fastlåst och durrade och hackade under min fot. Jag var helt säker på att jag gjort något skumt som att köra med handbromsen i eller att bilen var på väg att gå sönder.



Jag berättade för Älskade R när jag kom hem om vad som hade hänt och sa hur orolig jag var över bilen. Det hade jag inte behövt vara eftersom det bara var ABS-bromsarna som satte in på grund av väldigt halt väglag.


Nu när jag tänker efter så kändes det ju precis likadant när jag var i Wilhelmina och tog körkortet på två veckor. På en lektion fick jag köra ganska fort och sedan tvärbromsa på kommando. Då kändes det likadant under foten.


Jag borde nog gå en sån här bilkurs för kvinnor någon gång. Kanske fina J vill hänga på.



Av Herr och Fru Mysbralla - 3 februari 2010 20:31


Phuket, Kata beach, hotell: Alpina nalina resort & spa


Bilder på Alpina Phuket Nalina Resort & Spa



Bilder på Kata Beach


Krabi, Ao Nang, hotell: Red ginger chic resort


Bilder på Red Ginger Chic Resort


Bilder på Krabi


Bilder på Ao Nang



Av Herr och Fru Mysbralla - 3 februari 2010 06:30



Välkommen hem till Sverige, mamma!

 

 

 

Igårkväll pratade jag med mamma medan hon satt i bilen för att åka de sista milen hem från Sundsvalls flygplats. Hon och O har varit på semester i två veckor. De reste till Dominikanska republiken och körde på lyxen med All Inclusive.

 

Jag är jättenyfiken på att höra hur de har haft det och vill gärna se en massa bilder därifrån. Jag ska se om hon kan hälsa på inom kort.

 

 

Jag hade inte riktigt tid att lyssna på det hon berättade igår eftersom Älskade R höll på att äta upp alla melonskivor jag hade skurit upp.

 

Nu dusch och jobb!

Kram på er. Kom ihåg att det är lillördag och gör något extra för dig eller din/dina kära.

 

 

Av Herr och Fru Mysbralla - 2 februari 2010 06:15



Min semesterönskning är nu beviljad och klockan 08:50 idag går jag till Infektion för att bli vaccinerad mot Hepatit A. Jag ska fråga lite om myggen och eventuellt Malariaprofylax när jag ändå är där också. Älskade R har hämtat ut sin ledighetsansökan och ska bara lämna in den så är det klart för hans del också. Det gäller ju bara en vecka för honom eftersom halva resan görs på påsklovet. Det märks lite på priserna också.



Bild lånad från www. thailandvistelsen.se

 

Det är helt spikat att vi åker till Thailand, antingen 24 eller 28 mars och stannar borta två veckor. Det behövs med den flygtiden för att känna att vi har semester. Det tror jag i alla fall. Och vad jag förstått är det himla varmt så tempot på oss kommer vara minst dubbelt så långsamt och då går ju en vecka bort hahaha.


Det som är kvar är att boka själva resan och det lutar nu åt att det blir Krabiområdet eftersom det finns en mängd öar utanför som går relativt snabbt att besöka och de ska tydligen vara som hämtade från paradiset.




Av Herr och Fru Mysbralla - 1 februari 2010 06:30



14:00 igår traskade vi spända av nyfikenhet och hopp iväg mot grann-gatan för att titta på lägenheten som vi blivit erbjudna att hyra. Efter en halvtrappa upp (positivt) öppnad nuvarande hyresgäster och vi stegade in i hallen.


Vi började med att se ett stort master bedroom med många garderober (positivt) dock ett litet vardagsrum (negativt). Vardagsrummet verkar ha fått stryka på foten på grund av det stora sovrummet. Köket hade ny kyl och frys (positivt), men kändes annars lite halvgammalt (negativt).


Gästrummet var större än vårt (positivt), men badrummet var pyttelitet litet och skabbigt (mycket negativt). Två förråd fanns det (positivt), men tvättstugan var liten och till och med med sämre tvätt- och torkningsmöjligheter jämfört med nuvarande lägenhet (negativt).


Summa summarum: Med tanke på att det skulle blivit en hyresökning med cirka 1100:- beslutade vi att lägenheten inte var värd det. Vi väntar därför ett tag till och söker vidare.




Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards