Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Herr och Fru Mysbralla - 9 februari 2010 07:05



Efter en något sen frukost åkte vi iväg till Rocklunda för att skida lite. Det var väldans mycket folk där, så fler än vi tänkte passa på att vara ute denna härliga dag.


Älskade R tyckte att vi skulle köra 5 km spåret direkt, men jag vågade inte riktigt. Mitt flås är ionte vad det en gång varit och jag hade ingen lust att ta slut mitt i spåret. Jag föreslog rundan på 3 km så kunde vi ju sedan ta ett varv till den som ville. Efter första varvet var det ingen tvekan längre. Klart vi skulle ta ett varv till och det gjorde vi. 6 km fick vi till i alla fall. Ingen jättedistans direkt, men helt godkänt för mig åtminstone.


Vi åkte hem för en lunch och sedan åkte vi tillbaka till Rocklunda och ABB arena för att besöka villa- och hälsomässan. Tyvärr var det inte något särskilt att titta på. Det bord vi stannade till vid var Paulúns bord och där köpte vi lite juice och smoothies för 10:- styck. Jag köpte även en bok om muskeltillväxt. Här är den:



Vi stannade i och för sig vid en monter till, den från Herbalife, för de erbjöd gratis mätning med bioimpedansvåg. Jag gratulerades till finfina värden och min metaboliska ålder beräknades till 19 år. Älskade R fick en ålder på 47 år (gapskratt) och det har tagit hårt på honom. Han nämner sina 47 år i var och varannan mening.


När vi kom hem googlade vi lite på bioimpedans och fick fram att det inte rekommenderas för gravida. Jaha, så var oron igång igen. Jag ringde därför till barnmorskan för att fråga vad som är farligt. Hennes svar var att det är ungefär detsamma som att åka rulltrappa, men man kan inte rekommendera sådan vägning eftersom forskning inte visat något. Jag kan vara lugn i alla fall och det är det viktigaste. Däremot berättade hon att värdena ju blir fel eftersom det ligger ett foster i magen, så mina fina värden får jag tacka monstret för, men det skulle vara intressant att veta hur mycket de egentligen skiljer sig.





Efter mässan lade vi oss för att vila och råkade somna i två timmar. Vi vaknade 18:55 och fick lov att kliva upp för att fixa middag. Snabbt som ögat brände vi på spaghetti och köttfärssås och sedan tittade vi på lite film i soffan. MYSIGT!


En mycket bra söndag tycker vi båda två.



Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards