Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 13 februari 2010

Av Herr och Fru Mysbralla - 13 februari 2010 19:37



Vi kom nyss på att vi häromdagen fick ett paket i brevlådan. Det kom från Ö-vik och en liten familjemedlem vid namn W. Älskade R och jag öppnade paketet tillsammans eftersom det var adresserat till oss båda.


I paketet låg handgjorda och fina smycken. Ett armband till Älskade R och ett halsband till mig. Färgglada djur som bland annat delfiner, sköldpaddor valar mm prydde smyckena. Vi fick breda leenden när vi såg dessa och provade dem på en gång. Vi kan inte bli annat än glad när vi vet att en liten kille tänker på oss. Här får ni se våra fina presenter.



  

Av Herr och Fru Mysbralla - 13 februari 2010 14:46


 

 

 

Härmed anropar jag Satan, Hin Håle, Fan, Lucifer, Djävulen och alla anhängare från den mörka sidan.


Dagen började bra. Båda vaknade i lagom tid så ett träningspass var avklarat redan klockan 11:00. Ibland har dagen inte ens börjat den tiden.

 

Vi åkte hem och fikade efter träningen för att åka vidare mot Maxi och en liten handlingsrunda.

På parkeringen fick vi ett infall att gå in på Kvik och Ikea för att kolla på kök, bara för inspiration och lite drömande.

 

Efter besöket på Kvik slutade dagen att vara bra och mörka moln rullade in framför mig och Älskade R.

På parkeringen såg vi att någon kört på oss IGEN och bara åkt iväg utan att bry sig. Märkena på bilen visar att de inte kan ha missat att de körde på en annan bil.

 

 

Både jag och Älskade R är nu mycket sura och bittra på dessa oärliga människor. Det är ju inte första gången vi blir påkörda med resultatet att bilen blivit ful och gärningsmannen flytt.

 

Det är mindre än 10 månader sedan sist och jag tycker att man borde kunna känna hur det skulle vara för en själv om ens bil blivit påkörd. Visst skulle man vilja att den som gjort det säger till???

 

Vi råkade ju köra på en annan båt i somras eftersom framåtväxeln gick bakåt och tvärtom. Det var ingen på plats i den andra båten, så vi skrev en lapp och tejpade fast den på båten så de skulle veta vilka som kört på dem.

 

Vidare ringde vi kommunen för att få veta vem som ägde båtplatsen och fick på så vis tag i ett telefonnummer. Älskade R ringde till honom och berättade hur det låg till, att det blivit ett litet märke på båten och att sömmen spruckit lite i kapellet. 

 

Mannen skulle åka ner på direkten och kolla sin båt för att sedan höra av sig tillbaka till oss. Det gjorde han aldrig, så vi tror att han tyckte att skadan inte var så stor.

 

 

När sådant här händer kan jag bli cynisk och tänka att det inte är någon mening att vara en hyvens person eftersom man aldrig får ut något av det förutom ett gott samvete.

 

Nu är jag klar. Nu har jag spytt klart min galla.

Men det är nästan så att det blir en insändare i tidningen av det här...

 

 

Av Herr och Fru Mysbralla - 13 februari 2010 08:10




Jag pratar alltså om OS. Som jag har längtat efter detta evenemang. Ikväll börjar dessutom det jag är allra mest intresserad av och det är skidskyttet. Helena Jonsson och de andra brudarna kör sprint ikväll och jag tror att de flesta håller med mig och tror att det finns stor chans till guldmedalj.


Loppet som är 7,5 km kort börjar klockan 22:00 ikväll så om jag ska fixa att se det bör jag nog ta mig en rejäl powernap på eftermiddagen. Jag kan ju inte missa loppet. Det vore ju för taskigt!





Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards