Familjen Mysbralla

Alla inlägg under april 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 16 april 2009 22:11





MIN ÄLSKADE R


Ledsen att jag varit så trött, grinig, less och allmänt tråkig en dag som denna när du ska vara i fokus och bara må gott. Jag hoppas att du låter mig gottgöra dig i helgen när vi åker på minisemester.


GODNATTKRAM

//Gumman






Av Herr och Fru Mysbralla - 15 april 2009 19:51


Sådär, nu har jag städat badrummet ordentligt. Ordentligt innebär att jag har grävt i duschavloppet för att försöka ta bort allt gammalt äckelhår med mera som orsakar en något unken lukt. Det är mitt jobb eftersom det bara är jag som har hår på huvudet som kan ramla av och snurra fast sig tillsammans med smuts och skräp.




Förutom avloppet har jag putsat och fejat på och kring handfatet och spegeln samt rengjort toaletten. Vi har tydligen slut på lukta-gott-hållare till toastolen, äsch då! Bäst att skriva upp det på handlingslistan.


Sådana fynd gör man inte i vår golvbrunn.


Jag hann också med att torka av luckorna på köksskåpen. De var nästan gråa av alla fingeravtryck som gaddat ihop sig. Det var allt vad dagens städning innehöll eftersom resten av lägenheten städades i måndags.


Under tiden rördes en bröddeg ihop och kastades in i ugnen, så nu luktar det mumma i hela lägenheten av filmjölkslimpa. Det blir gött fika till min älskade R när han kommer hem från sitt fix. Han håller på att tvätta bilen igen (vita bilar blir snabbt skitiga) och byter till sommardäck.



Jag har precis gjort iordning en kopp kaffe med mjölk framför tv:n. Ja, jag vet att det är väldigt sent för mig att dricka kaffe, men jag hoppas få igång maggen lite. Den har börjat bråka lite. Jag som de senaste åren har blivit van vid regelbundna toabesök.


På tv:n bjuds det "Du är vad du äter". Jag tycker faktiskt att den där Anna Skipper är väldigt extrem. Visst skulle hon kunna ändra på min kost en del, men vad skulle vinsten bli??? Jag är ju en relativt frisk och normalt hälsosam person som anser att man inte ändrar sitt beteende för att man blir överkörd. Något bättre sätt att gå den behövda personen till mötes borde finnas, men då skulle det i och för sig inte bli tv av det hela. Det är ju också personer som vill ha hjälp, så de tackar väl och tar emot allt bra och allt överdrivet.



Mmm för kaffe, skål Anna Skipper!!!








Av Herr och Fru Mysbralla - 15 april 2009 06:52



emelia.nu/2007/08/31/kramkompis/


Godmorgon små töser!


Jag vill tacka er båda för jättefina påskkort. Ni gör mig så glad och varm i hjärtat. Ha det så bra på påsklovet och gör en massa roliga saker. KRAM KRAM!

Av Herr och Fru Mysbralla - 14 april 2009 20:40


På torsdag fyller älskade R 32 år och blir äntligen lika vuxen som jag. Vi får se hur länge det håller i sig innan jag börjar dra iväg åt mogen 33-års-kvinna-hållet. Fast när jag tänker efter så kommer det nog aldrig att hända.


Det som känns lite tråkigt med R:s födelsedag är att jag redan har gett honom hans födelsedagspresent. Det är ju inte hela världen i och för sig.  Jag får göra något litet bara för att visa att jag kommer ihåg hans födelsedag plus att överösa honom med kramar och pussar. De sistnämnda blir inte svåra alls eftersom jag har saknat honom under påskhelgen.


Älskade R kom hem med något mycket trevligt, en överraskning! Hans syster R hade vunnit ett pris fån en tävling när hon gjort en hotellbokning. Priset var ett presentkort på en spavistelse. Hon kommer inte att kunna utnyttja det själv så hon gav det till älskade R. Nu kan vi alltså boka ett dygn på Sjögården med spa i en fin omgivning med en massa trevliga faciliteter och god mat utan kostnad. Vilken lyx!!!



http://www.sjogarden.se/


Kruxet för oss när vi började kika i våra kalendrar var dock att våra helger är nästintill fullbokade och presentkortet måste utnyttjas under april eller maj månad. Det vi fick göra var helt enkelt att ringa och fråga om det fanns rum ledigt redan nu till helgen och det gjorde det.


Vi åker på minisemester på lördag och kommer hem på söndagkväll. Vilken passande överraskning när det vankas födelsedagsfirande.














DETTA INGÅR

- Te med scones på eftermiddagen

- Trerätters middag

- Fri tillgång till pool, gym och spaavdelning

- Dagens aktivitet

- Kurbad inkl. scrub och lotion att göra själv + något att dricka till

- Logi i enkel eller dubbelrum

- Frukostbuffé




WOW

Av Herr och Fru Mysbralla - 13 april 2009 08:00


Look at her!


jillian_michaels_FHM_hotmyspace.jpg jillian_michaels_FHM_hotmyspace.jpg image by lilpooksta

www.i28.photobucket.com/.../gallery_fhm06_001.jpg



Vad säger du storasyster? Lite mer kvinnliga former på denna kvinna jämfört med bilden jag satte in tidigare?







Av Herr och Fru Mysbralla - 12 april 2009 12:14


...är stor efter en egen hund idag!


www.joculete.ipn.ro/files/image/scooby-doo.jpg


En härligt stor och trygg Grand Danois är min önskan, gul eller tigrerad, som alltid blir glad att se mig, ger mig värme, älskar mitt sällskap och min uppmärksamhet.


En som vill göra sin matte glad och nöjd, känner hur matte mår och aldrig sviker.


Någon som vill promenera med mig i solen eller vilket väder det än är ute, för som man säger: det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder.


Jag har sovit riktigt crappy inatt, undrar vad det beror på. Kanske någon kan förklara. Jag saknade nog en stor vovve i sängen. Den dagen det bor en sådan hos mig är det nog bäst att sätta upp denna vid sängen.




Hunden är verkligen kvinnans bästa vän!

Tror du mig inte?
Gör då detta enkla experiment...

Stäng i din hund och din man i bagaget på bilen.
Vänta en timme.
Öppna bagaget - Vem av dom är glad att se dig!?

Ovanstående text hittade jag på hemsidan för ett hundcafé i Ö-vik.

www.123minsida.se/Vilda_Vovvar





 





Av Herr och Fru Mysbralla - 11 april 2009 16:09


Vaknade 06:25 imorse och var pigg. Jag som hade tänkt sova ut denna morgon, humpfh! Det blev att kliva upp och fixa kaffe, surfa lite på nätet och slötitta på morgontv.



Redan igårkväll upptäckte jag att det inte fanns några äpplen hemma och det hade inte kommit några under natten heller. Så imorse när jag skulle äta frukost var det bara att ta ryggsäcken på ryggen och traska iväg mot Maxi ute på Hälla. Perfekt att börja dagen med en promme i solen efter kaffet. Tyvärr tyckte inte högerbenet det. Det protesterade mot aktiviteten och var slitet efter gårdagens mastodontcykling. Jag har försökt stretcha idag, men det gör bara mer ont, så nu har jag strukit på liniment för att se om det kan öka blodgenomströmningen och minska det ömma.



Jag fick tag på gröna äpplen "Granny smith", tuggummi, halloumi och en flaska mineralvatten. Väl hemma kunde jag njuta av en härlig frukost med ett grönt äpple till.


Dagen har sedan varit lugn. Jag rullade ner på stan för att köpa ett par baggyjeans som jag lade undan i torsdags, men när jag kom ner ångrade jag mig eftersom jag inte har så mycket pengar denna månad heller. Istället provade jag en top/kort klänning på Bik Bok av märket Lee. Den var ursnygg och passade bra, men det var något konstigt med formen över bysten, så den fick hänga kvar i butiken. Den var även alldeles för dyr - 700:-. Jag stegade iväg mot Ica och hyrde mig en film för 19:- som jag ska se ikväll efter ett eventuellt styrkepass efter middagen.


http://thevoidmovies.wordpress.com/2008/03/ 




 


Av Herr och Fru Mysbralla - 10 april 2009 17:34


Jag har precis kommit in från ett långpass på cykel. Det blev 5 mil och typ 120 meter totalt och cykeltiden 2,5 timmar.

Snittpuls: 140

Maxpuls: 174


Tack och lov för att vi var tre stycken som cyklade för den sista en och en halv milen var jobbig både mentalt och fysiskt. Nacken strejkade, ländryggen likaså, fötterna var kalla och stela och framstjärten började säga ifrån. Eftersom både jag och K var med och cyklade så kan man räkna ut att vi behövde stanna någon gång under färden. Det berodde dock inte på kissnödighet. HA! Där fick ni!


K:s framstjärt gjorde så ont så vi stannade så E kunde fixa med sadeln lite. Vi stannade även för att K var lite osäker på hur växlarna funkade och det kan jag förstå. Jag såg inte ens var växlarna satt på hennes nya racer. De var gömda under bromsarna. Vi fick ju naturligtvis stanna även för min skull och det berodde på att en knott flög rakt in i ögat på mig. Både E och K fick hjälpa till att operera ut den. TACK vänner! Det är bra att ha en vän med en blivande läkare till sambo.


Nu ska jag svälja den sista tuggan av middagen, kassler med ris och sedan sätta på perkulatorn. Medan kaffet bryggs ställer jag mig i duschen för att tina upp mina tår.






Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards