Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 20 juni 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 20 juni 2009 08:44


Det har ju varit en ganska trist vår för mig när det gäller träning. Det har varit svårt att få till mina träningspass mellan alla förkylningar, så jag känner mig i grym oform just nu och vår stora hallspegel spär på den hemska känslan.




Detta händer trots att vågen på gymmet (väger mig kanske 2 gånger i månaden) visar samma siffror som för några månader sedan och att jag fortfarande kan ha min kläder. Det är en känsla som kan förstöra min vardag och orsaka kaos i huvudet, vilket sedan går ut över mitt sociala liv. Det jag äntligen börjat förstå är att den där känslan bara är en känsla och inget faktum.



Tack vare Tjejklassikern får jag en mer varierad träning för kroppen jämfört med tidigare. Det känns lite kymigt att hela tiden börja om på noll bara. Fokus just nu är simningen eftersom Vansbro tjejsim går av stapeln 11 juli. Imorgon kommer jag att simma efter frukost innan jag fixar och trixar med Älskade R nere i båten. Om jag inte har helt fel så är dags för mögel-gnuggning, YEAH!


Igår på midsommarafton var jag ute på en efterlängtad morgonpromme i en timme. Guuud vad jag har saknat att strutta fram med härlig musik i lurarna. Jag skulle dock vilja byta ut min musik till all den där 80-tals musiken. Får se om jag fixar det idag eller längre fram i nästa vecka.


Nu har kaffet runnit ner och jag ska byta om för ytterligare morgonpromme. Solen tittar fram, så jag ska verkligen njuta av att vara ute. Kring lunchtid blir det ett styrkepass nere i källaren på jobbet. I torsdags var jag ner och kollade in de nya maskinerna som har köpts in. Äntligen finns där nu en Smithmaskin och några fler cableställningar. Inte helt fel med en till cross-trainer heller.




En härlig dag önskar jag Er alla!




Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards