Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 26 juni 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 26 juni 2009 21:28


Så är simpass nummer två ute i Mälarens fria vatten avklarat. Jag riktigt längtade hela torsdagen tills det skulle bli kväll eftersom det var en sådan härlig upplevelse att simma i måndags.



Tyvärr blev det inte alls samma underbara upplevelse i gårkväll trots det fina vädret. Det blåste en hel del, vilket gjorde vattnet svinkallt. I motvind kom vi knappt framåt och vågorna skvätte vatten in i näsa och mun. Jag hostade, gnällde och frustade som bara den. K fick vara min syn eftersom mina simglasögon immade igen. Att solen stod lågt och bländade oss gjorde inte träningspasset lättare.


Ett tag kände jag mig nästan panikslagen för att jag insåg att jag flöt omkring i öppet vatten utan flytväst med kalla händer och fötter och trötta kroppsdelar. Jag fickskaka bort den känslan och fortsätta prata om roliga saker med K. Efter en timmes simning och likbleka fötter och händer fick vi äntligen kliva upp ur vattnet. Älskade R hade mätat ut 1 km och trots den fruktansvärda upplevelsen simmade vi oss igenom hela sträckan.



Men var fanns vår skjuts med handdukar och torra kläder??? I tio minuter satt vi och huttrade på bryggan innan Älskade R och E kom. Då fikade vi lite solvarma svenska jordgubbar innan vi sa hejdå och godnatt. Jag hade jättesvårt att gå på mina fötter ett bra tag efter simningen. De kändes som klumpfötter, halvt bortdomnade och knöliga och händerna var hemskt stela.



Tack och lov att Älskade R:S tjocktröjor är varma och gosiga och att vår dubbelsäng är himmelskt skön!




Av Herr och Fru Mysbralla - 26 juni 2009 05:58




 





Vaknade flera gånger imorse för att det var så varmt i sovrummet, puh! Sista gången kollade jag på klockan och då var den 05:40. Äsch, det är lika bra att kliva upp nu tänkte jag. Brukar ju vanligtvis stiga upp när väckaren ringer 06:15. Så stor skillnad är det inte.


Nu sitter jag med en härlig kopp kaffe av märket Classic, mumma. Jag brukar ju annars variera mellan Zoega´s och Gevalia, men de här funkar lika bra. Köpte till och med ekologiskt kaffe och skillnaden i pris är stor, ett paket kaffe kostar som två vanliga.



Idag fyller min kära storasyster år och jag skulle vilja ringa och gratta henne redan nu, men jag vet att resten av familjen är ledig och säkert sover ut, så jag väntar tills hon promenerar till jobbet så jag inte stör någon.


Om du M råkar titta in här på morgonen innan jag har ringt så önskar jag dig en härlig födelsedag med tårta, paket, kramar och glädje. Jag ser verkligen fram emot att träffas 5 juli. Hoppas att vädret är så här fint, då blir det ju perfekt med liten båttur ut till ön med fika, sol och bad.


                                   

GRATTIS GRATTIS FINA STORASYSTER





 






Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards