Familjen Mysbralla

Alla inlägg under juli 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 9 juli 2009 17:42



Bilder från en härlig söndag när det faktiskt var sommar! Hoppas vi får några sådana dagar under semestern också.



Av Herr och Fru Mysbralla - 8 juli 2009 21:00



Dagens träning blev ett joggingpass efter jobbet. Kroppen kändes seg som gammalt tuggummi och benen var tunga, därav rubriken. Men jag visste inte att Heffaklumpen var så söt. Nu blir jag glad. Det gick i alla fall otroligt långsamt, men till slut hade jag i alla fall varit ute i 43 minuter. Det fick vara godkänt. På himlen var det stora vita moln så solen kunde ändå titta fram och värma.


Det satt fint med middag efteråt och särskilt bekvämt var det att ha tacoköttfärs klar i kylen för att värma i micron.



För en stund sedan vaknade jag i soffan av att Älskade R ringde. Guuud vad jag längtar efter honom......

Jag är fortfarande groggy efter att ha sovit, men jag tror att jag ska kunna somna för natten ändå. De där vita molnen finns inte längre på himlen. De är utbytta mot ett allmänt grått och tungt hängande tak. Det har mullrat lite, så det förvånar mig inte om det blir ett litet oväder igen, precis som igår.



Nu har en tallrik med naturell yoghurt, vindruvor, lite musli och en klick jordgubbssylt ramlat ner i magen, så jag ska stänga ner här och se slutet på Bachelorette. Jag hörde nyss att hon var förtvivlad över att männen inte ansträngde sig. Stackars rika flicka...







 





Av Herr och Fru Mysbralla - 7 juli 2009 17:40



Söndagen var en härlig dag. Kring 15:30 anlände min storasyster med familj. När jag såg att bilen stannande utanför vår lägenhet fick jag pirr i magen. Det var ett bra tag sedan vi sågs, framför allt jag och småtjejerna E & L. Jag vet i och för sig inte om jag kan kalla dem för småtjejer längre. De fyller 10 och 8 år i år, men för mig kommer de nog alltid att vara mina småtjejer.



Alla besökte toaletten för att ha det avklarat. Därefter bilade vi till Ikea och strosade där. Familjen N handlade lite grejer. Det enda jag köpte var några lådstoppar till Älskade R.Vi blev alla jättehungriga under Ikeaturen, så när vi traskade vidare till ICA Maxi fick vi lov att njuta av lite mjukglass, mums!



När vi kom hem var det bara att börja med middagen. Jag och storasyster styrde upp matlagningen och efter ett tag var kycklingfiléerna genomstekta, pommes frites uppvärmd och grönsakerna + svampen ugnsstekta. Till det blev det sås, rostat bröd och dryck. Det kittlade dödsskönt i kistan vill jag lova.


Kvällen var lugn och vi surrade på och bara myste. Tjejerna fick somna i dubbelsängen, men de var lite för uppe i varv för att sova så det tog ett bra tag innan det blev tyst. När vi vuxna lade oss bars den äldsta tjejen E till madrassen på golvet och sov där med pappsen. Lilla tjejen sov i dubbelsängen hos mig och mamsen (storasyster) sov själv i skräprummet.


Måndagen hade jag tagit ledigt och vi åkte till Hälla för att spela minigolf. Jag har aldrig någonsin spelat så bra eller haft så mycket tur som den dagen. Jag delade förstaplatsen med herr R, YES! Efter minigolfen blev det Ikea igen för ytterligare shopping och lunch. Jag åt laxpanna med basilikasås, vitlöksbröd och te efter maten för 38:- Det är lagoma priser tycker jag.


Mätta i magarna och lite pömsiga fick tjejerna äntligen besöka sin efterlängtade butik Toys´r´us. Där spenderade vi en hel del tid, så herr R hann med att besöka tre olika teknikbutiker under tiden. Tjejerna köpte varsin present till sig själva och var mer än nöjda på hemvägen.



När vi kom tillbaka till lägenheten fick jag och storasyster slumra ett tag innan vi skulle påbörja måndagens middag. Det var tacos på menyn och det blev lyckat. Tyvärr glömde vi att ta fram vitlöksdressingen ur kylen så den har jag kvar till mina matlådor denna vecka.


Imorse steg vi alla upp tidigt och strax efter att jag hade gått till jobbet lämnade familjen N Västerås för att rulla vidare mot Göteborg och resten av semestern.


Jag hade en helt fantastisk men kort tid med familjen. Det blev många härliga kramar med tjejerna och jag fick fina presenter. Jag längtar redan efter att träffa dem igen och hoppas verkligen att vi ses något mer innan det blir jul och nyår.




TREVLIG  SEMESTER






Av Herr och Fru Mysbralla - 4 juli 2009 17:39



Om ni minns här under våren så drabbades jag ju konstant av förkylningar plus att jag drogs med en långvarig en, förkylningen från helvetet.


Nu är det dags igen. Denna gång har tröttheten från helvetet kommit över mig och jag kan knappt ta vara på dagarna. Jag kliver upp strax efter 06:00 och kan hålla igång till strax efter 11:00 då jag måste sova (hände idag). Sedan är jag groggy till 15-tiden ungefär då jag åter kan göra någon aktivitet fram till 17:00 - 18:00. Efter det är jag som i dvala och det är skitjobbigt. Mitt sociala umgänge blir lidande. Om mina vänner vill umgås med mig får de stå ut med ett sussande sällskap en del av tiden.


Semestern är efterlängtad och jag räknar ner dag för dag. 7 arbetsdagar kvar och 12 dagar totalt till semester och färd mot Ö-vik och Älskade R.



Av Herr och Fru Mysbralla - 4 juli 2009 09:17



Vaknade strax efter 06:00 idag och var pigg, så jag steg upp och satte på tv och datro. Oj, nu höll jag på att glömma det viktigaste, jag satte igång perkolatorn också såklart. Det var inget vettigt alls på teven så jag skummade igenom lite bloggar medan jag lät det svarta guldet rinna i strupen och ta plats i maggen.


Strax före 09:00 kom jag tillbaka in efter en timmes morgonpromenad. Det var så härligt att traska ute i den svala luften och känna att knoppen och kroppen var pigga. Eftersom allt kändes så bra och kroppen var lätt så kunde jag inte låta bli att ta några joggingsteg emellanåt, WUNDERBAR!








Av Herr och Fru Mysbralla - 3 juli 2009 06:28


Igårkväll när jag åkte till Ica på Viksäng för att påbörja inhandlingen inför mitt finbesök på söndag. Jag plockade på mig lite av det ena och det andra och insåg när jag kom till kassan att jag inte fått med mig något av de saker jag hade planerat. Jag fick bland annat med mig kaffe (oerhört viktigt), mineralvatten (ännu viktigare) och mjölk. Det glutenfria brödet etc glömdes bort hahaha!


Det får helt enkelt bli en färd till affären imorgon eller på lördag för att köpa det som är viktigt inför söndag, måndag och tisdag.


När jag fram till kassan stod jag bredvid godisväggen och kikade lite snabbt över de olika sorterna. Vad får jag se om inte äkta lakritsfudge från Karamellkungen!



Det är verkligen en godissort som jag kan äta massor av tills jag blir nästan äcklad och dagen efter kan det synas när man gör nummer två på toaletten. Men eftersom det inte var lördag köpte jag bara tre stycken fina bitar plus tre andra chokladkarameller från lösvikten. Det fick räcka.


Normalt sett skulle jag ha börjat äta av godiset redan när jag packade ner varorna i ryggsäcken, men denna gång skulle jag verkligen njuta av fudgen, så jag stoppade ner även godispåsen och cyklade hem. Ojojoj vad jag ångrade att jag endast köpte tre bitar av fudgen. Den är ju bara för underbar när den smälter i munnen. bitarna är stora, men ska ändå stoppas in hela i munnen för bästa smak och känsla. Åh, nu rinner snålvattnet till bara för att jag tänker på dessa godbitar.....



 




Av Herr och Fru Mysbralla - 2 juli 2009 05:54



 



Denna natt har varit ett stort ABER! Det började med att jag skulle vila (sova) en halvtimme efter middagen igår onsdag. Jag ställde timern på mobilen och lade mig tvärs över vår fantastiska dubbelsäng. Någonting måste ha gått fel för jag vaknade efter 1 1/2 timme och var helt groggy i skallen.


Jag försökte vakna till och tog mig iväg på det planerade gympasset. Det blev ett besök på Hälsolyftet i källaren på jobbet. Jag körde biceps, triceps, axlar och mage. Jag kände redan under passet att det tog bra i armarna, nice!


Jag placerade mina fötter på en bänk mittemot när jag gjorde mina dips.



När jag kom hem var klockan 20:30 och det var dags för kvällsfika. Jag fikade på och försökte känna in den vanliga kvällströttheten, men tyvärr om den aldrig. Äsch då! Den för långa tuppluren efter middagen hade förstört min trötthetsrytm. Jag gick i alla fall och lade mig klockan 22:00, men det var varmt och jag låg mest bara och vred mig och önskade att få somna.


Jag måste ha somnat till någon gång efter 23 för jag vaknade strax efter 24 och var vrålhungrig. Det var bara att kliva upp och gå till köket. Jag hittade en bit valnötsbröd i kylen som jag gnagde på tills jag blev törstig och drack ett glas vatten.


Jag tassade tillbaka till sängen och låg återigen och vred mig utan att lyckas somna förrän ett långt tag. På morgonen vaknade jag 05:42 och jag kände ett stort behov av att få duscha, så det var ju lika bra att kliva upp. Jag stämplade in på jobbet före 07:00 och har varit trött hela denna torsdag. Jag har till och med haft huvudvärk och nästan somnat i soffan i fikarummet.


Idag har jag i alla fall inte sovit något på eftermiddagen just för att kunna somna nu på kvällen och få sova gott hela natten. Huvudvärken sitter dock fortfarande i och jag känner mig yr och svag.



FY  VILKEN  TUNG  DAG


Igår kom också fotoboken (från Portugalresan) som jag gjorde till J:s födelsedag förra veckan. Jag gav den till henne idag och hon blev jätteglad. Det var så roligt att se hennes uppskattning för det fina minnet. Nu ska jag göra en till mig själv också, fast ändra lite i texten.


Boken gjordes genom www.postfoto.se




Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards