Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 20 juli 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 20 juli 2009 21:46


Måndagen gick i Umeå stads tecken. Det var dags att styra kosan uppåt för att besöka familj och vänner. Vi hann med en trevlig lunch, fikastund, snabb visit på butik och middagsmacka innan vi återvände till Ö-vik. Nu ska jag berätta lite mer om resan.


Vi bilade iväg mot Umeå på förmiddagen och startade upp stadsbesöket på Sporthuset klockan 11:20. Älskade R hann med att inhandla lite kläder där innan vi drog vidare till stan för att möta upp lillasyster klockan 12:05 för en lunchbuffé på Great Eastern. När vi kom fram såg vi till vår stora glädje att även storasyster med yngsta dotter skulle göra oss sällskap. Det blev en himla trevlig lunch med god mat och en massa surr, mest från lilla L.


Efter lunchen var lillasyster tvungen att cykla tillbaka till arbetet och göra sin plikt. vi andra gick en liten runda inne på stan och sedan skjutsade vi hem storasyster och L. vi hade då turen att även få hälsa och krama på lilla E och pappa R innan vi hade nästa möte inbokat klockan 14:00.


Vi blev glatt mottagna av M+L när vi stegade in i deras lägenhet. Det var jättelänge sedan vi träffades så det var riktigt skoj att surra. Det blev en hel del prat om bebisar, men det är ju inte konstigt eftersom deras lilla Alva 16 dagar gammal låg i vagnen och sov så sött. Vi träffade även på en annan bekant där, herr S och vi fikade jordgubbar, glass, te och lite kakor.


Till slut vaknade lilla Alva och vi fick äntligen gosa lite med henne. Det var ju egentligen därför vi besökte dem (nää, inte bara). Hon doftade ljuvligt och trivdes i Älskade R:s famn. Jag var så rädd att göra henne illa, så mina axlar var uppe vid öronen och jag såg inte alltför bekväm ut hahaha!


När vi lämnade lilla familjen ringde jag upp min vän J för att se om hon var anträffbar. Jag ville krama lite på henne och lämnaen liten gravidpresent. tyvärr svarade hon inte, så vi chansade och åkte förbi butiken (BudoFitness), men där var hon inte. Expediten visade dock att deras lägenhet låg snett över gatan. Sagt och gjort så traskade vi dit.


J öppnade efter några ringsignaler och det tog en liten stund innan han kände igen oss, men sedan fick vi oss allt varsin kram. Min vän J hade precis lämnat hemmet för att fika med en annan vän, så vi lämnade över lilla presenten och åkte vidare för att käka något.


Vi hade tänkt åka tillbaka och träffa gumsan J efter maten, men jag tappade all energi efter att vi ätit, så tyvärr började vi bila tillbaka till Ö-vik och vi hade kommit en bra bit på väg när J ringde och meddelade att hon cyklade hem i full rulle för att träffa oss. Så fel det kan bli! Men vi surrade lite i telefon för ovanlighetens skull och det är jag mycket glad för.


VILKEN HÄNDELSERIK DAG







Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards