Familjen Mysbralla

Alla inlägg under februari 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 17 februari 2009 06:15


...vad jag nu menar med det!?!?! Känner mig lite som hon här nedanför ser ut.





Av Herr och Fru Mysbralla - 16 februari 2009 17:51


...ser ut som följer:


Måndag:    Styrkepass (Axlar, biceps, triceps) + 30 - 45 min kondition

Tisdag:      Styrkepass (Ben, rumpa)

Onsdag:     Boxpass, ev. lite längdskidor efter middagen el. styrke

Torsdag:    Vila (Tvättdag) + bilresa mot Solle

Fredag:      PW eller längdskidor

Lördag:      PW eller längdskidor

Söndag:      PW eller längdskidor 


Dags att komma i form.


Här nedan en kvinna utan dess like, både vad gäller idrottsframgång och kroppsform: Yelena Isinbayeva

Ja, älskade R, jag ska försöka hitta en bra bild på den perfekta bakdelen hahaha! Nu kan du titta längst ner i inlägget.   =)









Av Herr och Fru Mysbralla - 16 februari 2009 06:15


Det är jag som är Mini-Ninjan såklart. Mitt nya smeknamn kom till igårkväll när jag skulle gå och lägga mig. Jag hade jag ganska bråttom att hamna i sängen, tog sats och kastgled upp på madrassen, vilket gjorde att jag inte kom tillräckligt långt upp på madrassen. Jag gled tillbaka och höll på att ramla ur sängen. Det hade jag gjort om det inte var för det lilla sängbordet med vasst hörn bredvid sängen. När jag gled av madrassen mot golvet togs jag emot av det vassa hörnet på ländryggens högra sida.




AAAAAOOOWWWWWIIIIIIEEE!!!!! lät det från sovrummet och älskade R kommer in och frågar om jag leker Mini-Ninja....










Av Herr och Fru Mysbralla - 15 februari 2009 21:11


Dagens träning har bestått av ett Chuck-maraton, det vill säga att ligga i soffan med älskade R och se flera avsnitt i rad av serien Chuck. Hur bra som helst ju.







Av Herr och Fru Mysbralla - 15 februari 2009 09:53


Igår blev det enligt planerna en heldag på stan med lillayster K. Både hon och jag shoppade lite. Vi kan säga att vi fyndade eftersom jag hittade två plagg för sammanlagt 179:- och syster hittade två plagg för 300:-. Fynden gjordes i butiken New Yorker i Punkthuset.


Vi hittade varsin täckväst och sedan köpte syster en liten svart minikavaj (boleroliknande) och jag en turkos top av längre modell med sådan där stor öppen och hängande halsringning med fastsytt tyg under, som ser ut som att man har en annan top under. Både jag och syster tyckte att den turkosa var ett Annika-plagg, men när vi kom hem fick vi veta att den såg ut som en turkos haklapp enligt älskade R.



Jaja...vi får se om jag behåller den eller om den lämnas tillbaka. Min vita täckväst för 49:- behåller jag i alla fall. Den kommer att användas framemot vårkanten.


Idag blir det en tripp till Ikea för vårinspiration. Jag vet i och för sig redan hur jag vill ha det i vardagsrummet, vilka färger jag vill ändra på och vilka jag vill lägga till. Det får dock vänta lite tills jag har lite överskott av penningar. Nu är det lite ont om dem och inredningen är ju inget som måste ändras NU.


Se hela bilden



Jag hör att lillasyster har vaknat och klivit upp. Tror det blir frulle nu och snack om dagens upplägg.


Ta vara på den lediga söndagen, imorgon är det arbetsdag igen för de flesta av oss vanliga.








 




Av Herr och Fru Mysbralla - 15 februari 2009 09:43




Helena Jonsson, vilken tjej! Tar VM-guld i jaktstartsloppet i skidskytte. Det verkar vara Sveriges grej att våra åkare slår bakifrån. De ligger lite sisådär till inför ett jakstartslopp och när de andra framför faller igenom kommer svenskarna fram.


GRATTIS  HELENA!






Av Herr och Fru Mysbralla - 14 februari 2009 08:44



Godmorgon alla!


Känn er omtyckta idag och alla andra dagar naturligtvis, men speciellt idag. Gör det du tycker om och vill och gärna med någon eller några som står dig nära. Själv ska jag tillbringa dagen med min lillasyster K, som är nere och hälsar på. Det ser jag fram emot. Hon sover ut just nu och jag ska se på skidskytte under tiden och kanske gå ut på en promme i det fina vintervädret med -8,5 grader. Solen lyser och det är jättevackert.



Älskade R får en heldag att arbeta på båten. Det tror jag att han ser fram emot. På eftermiddagen eller kvällskvisten samlas vi hemma för att baka pizza. Hemmagjord slår verkligen köpepizza!


Jag är fortfarande förkyld och har sovit kasst inatt tyvärr. Jag har vaknat med snorklumpar som sitter som stopp i svalget, vilket kändes blä! Man kan ju undra när det ska ge med sig.....Jag ser fram emot att vara den friska starka och energifulla Annika, som det sprutar glädje, ambition och träningsvilja ifrån.



Snytdax nu!


KRAM






Av Herr och Fru Mysbralla - 12 februari 2009 22:11



Jag trodde idag att jag var friskare än jag egentligen är. Gick därför till jobbet glad i hågen att få göra lite kul jobb och nytta igen. Vid lunchtid kändes dock kroppen tung, huvudet dunkade, näsan var tjock, det rev i halsen och ögonen var blanka. Men snart nu borde förkylningen vara över...hoppas jag.


Helgen är nästan här igen, men först imorgon blir det arbete som vanligt, fyra patienter och administration står på agendan. Efter arbetsdagens slut hoppas jag att vädret är bra (ingen blåst) och att temperaturen är lagom (cirka -3 grader) och att snön i skidspåren täcker backen tillräckligt. Jag vill nämligen ha ork i kroppen så att jag och älskade R kan bege oss ut i skidspåret på Rocklunda för teståkning nummer två. Denna gång ska jag prova att åka utan stavar. Jag har blivit tipsad om det för att träna balansen samt verkligen glida fram på skidorna istället för att försöka springa fram på dem.


Lycka till åt oss!


Efter skidåkningen kommer det allra bästa med helgen, lillasyster K kommer hit!!!

VÄLKOMMEN




Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards