Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 27 februari 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 27 februari 2009 18:35


Imorgon bär det av mot Älvsjö för att gå på Båtmässan. Vi var där även ifjol, fast då åkte vi dit redan på fredagen för att sova två nätter på hotellet där bredvid och utnyttja hela helgen i Stockholm.


Jag hade velat besöka Missy och hennes nya ägare också eftersom de bara bor dryga 7 km från mässan, men det blir nog lite stressigt att åka dit också när vi har en tid att passa hemma i Västerås.


För när vi kommer hem imorgon blir det att fixa till oss och styra kosan mot Haraker och en fest för ungefär 25 personer. Det är kompis M och hans kompis J som har slagit ihop sina födelsedagar för att fira den på J:s nyköpta gård där ute på vischan.


Festen börjar egentligen klockan 14:00, men då är vi fortfarande på mässan eller på väg hem, så vi kommer antingen i lagom tid för tipsrundan eller middagen. Det ska vara badtunnor inhyrda och det är tänkt att man får sova över och äta frukost och må gott även dagen efter.



Vi föredrar dock att sova hemma så det lutar åt att jag håller mig borta från burkar och flaskor med  %  i så jag kan köra oss hem på ett säkert sätt. Vi får se om det är några fler som vill åka mot Västerås, då kan man ju dela på bensinen också. SMART! Billigare än taxi för den som älskar att sova i sin egen säng där hemma.



Innan vi åker iväg imorgon ska jag verkligen ta mig iväg på morgonträning eftersom denna vecka har gått i vilans tecken. Det blev styrkepass på måndagen och boxpass på onsdagen, sedan har jag inte gjort många knop vad gäller träning. Söndagen kommer att få ett längre cykelpass eftersom det är dags för mig och vännen K att börja träningen inför Tjevättern.


Det blir även en dejt med vännen J på söndag. Hon behöver shoppa kläder och vill ha mitt smakråd, vilket gör mig lite nervös. Jag är inte direkt känd för att ha bra klädsmak eller veta vad som är "inne". Däremot är jag känd för att säga vad jag tycker. Vill man ha en ärlig åsikt ska man komma till mig. Naturligtvis ska vi stoppa något i våra magar och surra någon timme eller så.


Just det ja. Höll på att glömma en viktig sak...nu ska jag klistra igen ett kuvert och adressera det för att sedan kasta det på lådan mot...?





Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards