Familjen Mysbralla

Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Båtmässan

Av Herr och Fru Mysbralla - 27 februari 2009 18:35


Imorgon bär det av mot Älvsjö för att gå på Båtmässan. Vi var där även ifjol, fast då åkte vi dit redan på fredagen för att sova två nätter på hotellet där bredvid och utnyttja hela helgen i Stockholm.


Jag hade velat besöka Missy och hennes nya ägare också eftersom de bara bor dryga 7 km från mässan, men det blir nog lite stressigt att åka dit också när vi har en tid att passa hemma i Västerås.


För när vi kommer hem imorgon blir det att fixa till oss och styra kosan mot Haraker och en fest för ungefär 25 personer. Det är kompis M och hans kompis J som har slagit ihop sina födelsedagar för att fira den på J:s nyköpta gård där ute på vischan.


Festen börjar egentligen klockan 14:00, men då är vi fortfarande på mässan eller på väg hem, så vi kommer antingen i lagom tid för tipsrundan eller middagen. Det ska vara badtunnor inhyrda och det är tänkt att man får sova över och äta frukost och må gott även dagen efter.



Vi föredrar dock att sova hemma så det lutar åt att jag håller mig borta från burkar och flaskor med  %  i så jag kan köra oss hem på ett säkert sätt. Vi får se om det är några fler som vill åka mot Västerås, då kan man ju dela på bensinen också. SMART! Billigare än taxi för den som älskar att sova i sin egen säng där hemma.



Innan vi åker iväg imorgon ska jag verkligen ta mig iväg på morgonträning eftersom denna vecka har gått i vilans tecken. Det blev styrkepass på måndagen och boxpass på onsdagen, sedan har jag inte gjort många knop vad gäller träning. Söndagen kommer att få ett längre cykelpass eftersom det är dags för mig och vännen K att börja träningen inför Tjevättern.


Det blir även en dejt med vännen J på söndag. Hon behöver shoppa kläder och vill ha mitt smakråd, vilket gör mig lite nervös. Jag är inte direkt känd för att ha bra klädsmak eller veta vad som är "inne". Däremot är jag känd för att säga vad jag tycker. Vill man ha en ärlig åsikt ska man komma till mig. Naturligtvis ska vi stoppa något i våra magar och surra någon timme eller så.


Just det ja. Höll på att glömma en viktig sak...nu ska jag klistra igen ett kuvert och adressera det för att sedan kasta det på lådan mot...?





 
 
Ingen bild

stora

27 februari 2009 19:29

Se till att köra försiktigt både till och från Stockholm. Har ni köpt några roliga presenter till födelsedags pojkarna? Tråkigt att du hoppar över partandet, det händer väll inye så ofta.... Ja vi vet att du säger det du tycker, behöver ju inte va fel bara man gör det på rätt sätt. Gå försiktigt till brevlådan och njut av att det är fredag kväll.

 
mor

mor

27 februari 2009 19:33

Åh så härligt med lite fest i tillvaron, å du hade ju lite fest förra helgen med mor, kram.

http://noema.bloggagratis.se

 
Jossan

Jossan

27 februari 2009 20:12

Trevlig helg min vän.

Kramar till dig

http://josefinpersson.blogspot.com

 
Ingen bild

lillyrvädret

1 mars 2009 01:01

Trevligt med båtmässa! Kör lugnt! Vem är brevet till?!?! Nyfiken ju =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Herr och Fru Mysbralla - 10 maj 2019 09:30


    Det sägs att man blir starkare när man tar sig igenom prövningar. Jag har jobbat så länge med mig själv, att lära mig lyssna på kroppen, hitta balans, nå en förståelse och acceptans att det är som det är och att jag är som jag är - good e...

Av Herr och Fru Mysbralla - 13 september 2017 09:30

  En ovanlig vanlig dag   Måndagen den 20 februari började som vanligt med att vakna och ta mig upp till arbetsträningen på Intersport. Efter att äntligen ha fått mina "hjälpmedel" trosgördel, medicinsk strumpbyxa samt bälte fungerade det återi...

Av Herr och Fru Mysbralla - 3 februari 2014 16:14

Grattis älskade Arvid på din 2-års dag önskar mamma, pappa och Liv. Tyvärr får du inte den där roliga fyrhjulingen i present. Men något annat skoj finns i det stora paketet. ...

Av Herr och Fru Mysbralla - 3 februari 2014 16:08

2014 började bra i hälsoväg. Jag kände mig starkare och piggare än på länge. Jag till och med sa det högt till omgivningen. Nu har jag under någon veckas tid haft diffusa besvär i bröst/hjärta och konstigt pirr i en underarm och fingrar. Älskad...

Av Herr och Fru Mysbralla - 23 januari 2014 15:12

Huvva! Jag ligger i influensa, tror jag iallafall. Det är i alla fall ingen vanlig liten förkylning. Det värker i leder och muskler och i bröstet för varje inandning. Det finns ingen kroppsställning som är bekväm. Jag har frossa och svettas om va...

Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards