Familjen Mysbralla

Alla inlägg under november 2008

Av Herr och Fru Mysbralla - 21 november 2008 19:41

Kolla vilken tuffing!

=)

Den här vinterutstyrseln köpte vi förra helgen då lill-tjejen blivit så kall och darrig nu här på senaste. Visst är hon snygg? Ordentlig med reflex är hon också.


Här nedan poserar hon i sina nya kläder. Ni ser också hur duktig hon är som vakt- och skyddshund. Här har hon anfallit en fiktiv inkräktare.

Av Herr och Fru Mysbralla - 21 november 2008 18:03

...med Karoline fick jag till imorse.
Starten gick 06:20 och naturligtvis fick Missy följa med en liten bit. Jag siktar mot ett styrkepass i eftermiddag/kväll och under helgen får det bli lite konditionsträning. Det behövs ju i och med frossandet igårkväll...hembakt ljummen kladdkaka med en kopp varm choklad till. Det var mumma.


En riktigt mysig kväll blev det med tända ljus och kramar i och bredvid sacco-säcken.

Av Herr och Fru Mysbralla - 20 november 2008 17:51

...lilla mor för de fina strumporna. De kom i rättan tid eftersom jag tog det sista rena paret igår... (skäms på mig och tvätten).


Glad och smidig strumpa CSA


Av Herr och Fru Mysbralla - 19 november 2008 20:19

Fonemtestet som undersöker vilka språkljud barnen har och inte har, samt i vilka positioner de använder dem.


Nya Nelli som bland annat innehåller Nelli-sagan som barnen ska lyssna på och sedan återberätta.


Oralmotorisk bedömning


Praxis och Metafon; strukturerad terapimetod för barn med dyspraxi eller andra artikulatoriska svårigheter.


Av Herr och Fru Mysbralla - 18 november 2008 20:29

Att jag skriver så beror på att vi här i Västerås träffat på några trevliga grannar i porten bredvid vår. Det är ett något yngre par som är hitflyttat från Halmstad. Vi har träffats några gånger den senaste veckan och jag kan ju bara tala för mig själv, men  jag trivs och skrattar mycket i deras sällskap. Igår blev vi spontant inbjudna på middag. Det blev en mumsig och smakfull trerätters höstmåltid. Det började med hemlagad kålrotssoppa, som värmde gott i kroppen och smakade ljuvligt. Därefter kom ugnsbakade rotsaker med champinjoner och vitlök in. Till det serverades en mustig och krämig höstgryta innehållande kantareller och syltlök. Vilken lyxmiddag mitt i veckan på en tisdag!!!! Men det var inte slut där. Till UNO-spelet fick vi dricka varm glögg och knapra på pepparkakor, första gången i år.

Hur ska vi kunna toppa det nästa gång vi ses???


Goda grannar har jag haft även två gånger tidigare...


Den första gången resulterade i att jag lärde känna en härlig, smart och kaffetokig tjej. Japp, det är dig Jossan jag menar.


Andra gången visade det sig att grannen blev pojkvän (lite innan grann-stadiet dock) och numera sambo.

=)

Umgås du med dina grannar eller vet du inte vilka de är????

Av Herr och Fru Mysbralla - 16 november 2008 19:43

Fick till lite morgonträning idag, vilket känns skönt. Hade hoppats hinna med ett styrkepass nu på kvällen, men jag tar det imorgonkväll istället. Jag får nöja mig med att svetten lackade imorse när jag stod och trampade i 46 minuter på jobbgymet.

Trevlig kväll!

Av Herr och Fru Mysbralla - 16 november 2008 19:30

Blev äntligen en ny mobil. Jag har gått hela hösten och funderat på vilken det ska bli. Det enda krav jag egentligen haft är att det ska vara en okej musikmobil och nu är den här i min hand.

=)

Idag skulle vi ju städa. Dammtussarna ligger fullt synliga på golvet tillsammans med löv, grus och annat skräp. Än så länge klarar vi oss från att gå med andningsskydd. i alla fall. Jag vet inte hur många gånger vi har sagt att vi ska städa utan att det blivit av, så idag hade vi bestämt att det var dags....trodde jag. Vissa bryr sig lagom lite och drar iväg på annat istället. Ska jag städa på egen hand och bli arg? Ska jag också låta bli att städa och skjuta upp allt igen? Grrrrrrr, vad irriterad jag känner mig.


Tycker verkligen inte om folk som säger en massa saker också blir det inget av. Det är lika frustrerande med personer som hittar på en massa stup i kvarten, får andra intresserade och sedan blir det inget för det var inte allvarligt menat.

Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards