Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 27 augusti 2009 06:41





Det har varit ett bra tag nu som jag svettas enroma mängder nattetid. Jag vaknar upp och täcket är fastklibbat på kroppen medan lakanet är fläckvist mörkfärgat och kudden mer än fuktig. När det sedan torkar blir det fula gula fläckar.


Det värsta är dock att svetten luktar så illa. Ja, svett luktar väl aldrig gott, men det här är så fruktansvärt att vi knappt kan gå in i sovrummet efter en natts svettningar. Älskade R kan inte lägga sig nära mig för att det luktar så vidrigt. Det är en stark och frän doft som man skulle kunna tro är frätande.



Vi har funderat hit och dit på vad som kan vara orsaken. Jag varken äter eller dricker annorlunda, så vi kan inte alls komma på vad som gör min svett så hemsk.



Tips emottages tacksamt så vi kan råda bot på detta läbbiga besvär!




...också ska jag komma ihåg syntetkräk! Detta nygjorda ord passar bra in i detta inlägg eftersom det handlar om doft, eller snarare stank.


Vi har ju som ni vet städat och rengjort vår bil både ut-och invändigt nu, till och med klädseln är tvättad. Det gjorde vi på plats i bilen enligt instruktionerna eftersom klädseln inte är avtagbar. Vi använde oss av en skumspray som skulle sprayas på och sedan sugas in av tyget.


Därefter skulle man använda den lilla borsten på sprayflaskan för att rugga upp klädseln och skrubba bort eventuella fläckar, vilket gick alldeles utmärkt. Sista momentet var att torka med torr trasa, inte heller något problem.


Tyvärr innehöll skummedlet en mindre trevlig doft, som vi inte kände av under tiden vi rengjorde klädseln. Då doftade den bara lite svagt citrus. Men varje gång vi sätter oss i bilen nu luktar det syntetiskt kräk.


SYNTETKRÄK = BLÄ!






Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards