Familjen Mysbralla

Alla inlägg under december 2008

Av Herr och Fru Mysbralla - 17 december 2008 21:32

Jag blir så less! Aldrig någonsin duger det jag gör eller säger. Gör jag som jag vill är det fel. Gör jag som den andre vill är det också fel. Säger jag vad jag tycker är det fel och är jag tyst tro på f++ att det också är fel.



Av Herr och Fru Mysbralla - 14 december 2008 21:05

Idag for jag och R helt spontant till Eskilstuna (ingen av oss hade varit där tidigare) och Tuna Park för att strosa runt lite och kanske hitta någon julklapp eller rättare sagt leta skoterstövlar och rejäla vinterhandskar åt mig. Vi fann inget av dem, inte ens någon julklapp. Men på vägen till Eskilstuna fann vi en Kakan och hon förgyllde vår färd med skönsång och grodrapar.


När vi satte oss för att äta i deras Food Corner fick vi syn på två stora studsmattor där barn satt satt fast i selar och kunde hoppa runt och göra volter. Det såg jätteroligt ut och det pirrade i magen när jag tittade på dem. R och jag bestämde oss för att joina barnen och blev fastspända för en hopprunda. Jag lovar att det kändes galet läbbigt i magen och de som inte visste att jag var på Tuna Park innan, blev ofrivilligt varse det. Jag vågade mig inte på någon volt, tyckte det räckte för mig att bara hoppa högt upp och ner, höjdrädd som jag är. R däremot snurrade på och blev ganska andfådd när han kom ner. Jag var skakig i ben och armar...

Av Herr och Fru Mysbralla - 13 december 2008 13:07

Lite bilder från Multrå, Sollefteå där jag är född och uppväxt. Man ser Multråberget som man alltid gick upp på i alla fall en gång/år. Samtidigt ser man min lillasyster K och kissen Fjanten på avstånd.


Pappa står vid gammelbilen och röker. Ja, mer typisk bild av pappa kan jag faktiskt inte lägga ut. Giftpinnen i ena handen är tyvärr ett kännetecken...


Huset jag är uppvuxen i. Nu när jag tittar på kort ser jag vilken härlig omgivning jag hade runt om mig. Alldeles bredvid vårt hus står farmor och farfars hus. Vi bodde på deras gård.



Av Herr och Fru Mysbralla - 13 december 2008 12:50

Helgen efter jag kom hem från Portugal i våras (tidig sommar) var vi ett gäng som åkte iväg till Kolbäck för att spela lite frisbeegolf. De har en riktigt bra bana där och nu väntar vi på att de ska göra i ordning den som finns närmare oss, på Hässlö. Jag har för mig att den banan skulle vara spelklar tidigt under hösten, men jag har faktiskt glömt att kolla upp det.


Frisbeegolf är svårt, men kul. Vi hann med några vändor denna sommar. Bilden visar hur roligt det är, speciellt när man tar sats, kastar iväg frisbeen med kraft och släpper den för sent så den åker rakt in i trädet alldeles bredvid. Jag skrattade så tårarna nästan började rinna.


Så här gör man:

Av Herr och Fru Mysbralla - 9 december 2008 21:54

 

Var på mitt andra afro dance-pass här i Västerås denna kväll. Platsen var n´Joy och jag har alltså provat en gång tidigare. Det var riktigt riktigt roligt denna gång. Instruktören hade ändrat i programmet lite så det passade åtminstone mig bättre. Passet är väldigt likt det som kallas för Afro power dance, men det får väl inte kallas det när man inte gått licensutbildningen och betalar för sig. Jag tycker att passen är snarlika och skulle jättegärna vilja bli instruktör i detta samt hålla spinning-pass.


Här kommer en länk till Holistic training och Cecilia samt en bild på henne.

http://web.me.com/ceciliagustafsson1/holistictraining/V%C3%A4lkommen.html


När jag var i Portugal i våras med Springtimetravel var hon en av instruktörerna där och ledde bland annat Afro power dance. Hon var helt suverän och det är egentligen hennes utbildning jag vill gå. Hon kommer faktiskt att hålla en av sina utbildningar i Portugal till våren 2009. Jag kommer troligtvis att åka dit igen och jag planerar att åka den veckan som hennes utbildning är...vi får se hur jag gör och om jag kan knyta kontakter med någon träningsanläggning innan som antingen redan har licens eller vill börja med Afro och därmed stå för licensen.




Av Herr och Fru Mysbralla - 8 december 2008 20:28

...det var Missy i eftermiddags. Jag och R skulle kramas en stund på sängen och hon ville så gärna vara med. Hon började häva sig upp på sängen för att få mysa med oss, men hon får ju inte vara i sängen, så vi sjasade ner henne till hennes egen säng. Där låg hon snällt och nöjd (trodde vi) tills hon traskade ut ur rummet och lade sig i sacco-säcken som hon brukar.


GAAAAH! vilken fruktansvärd syn som mötte mig när jag kom ut i vardagsrummet. Missy hade tagit min julälg och ena jultomten av tyg och bitit dem trasiga. Vitt skägg låg spritt över golvet och jag fick bara lov att skälla lite på henne. Jag sa faktiskt "Fy faen för dig gumman". -Ja, jag vet att det låter illa, men jag blev så besviken på henne, precis som hon blev på oss. Jag tyckte ändå att hon skulle få fjäska lite för att få min uppmärksamhet och mitt gillande efter den incidenten, vilket hon gjorde som ni man läsa lite längre ner.


I alla fall tog vi alla tre en promenad till lilla ICA-affären för att köpa ingredienser till ett kommande lussebak. Hon fick gå i koppel och gjorde det fantastiskt bra. Gumman gjorde rätt för sig och berömdes med röst, godis och kramar. Hon hade en glatt viftande svans hela promenaden. Slutet gott allting gott!


Av Herr och Fru Mysbralla - 7 december 2008 09:36

Måste bara påminna om den otroligt världsviktiga omröstningen som finns här till höger. Om personerna i fråga är okända för er, så läs inlägget om skidåkning på tv.

OJ! spännande! Jag ser att två personer har röstat. Jag vet vem den ena är. Kan den andra vara...?

=)

Ha en bra söndag!

Av Herr och Fru Mysbralla - 6 december 2008 12:34

Det enda jag egentligen gillar med vintern är att de sänder längdskidåkning och skidskytte på tv. Finns det något roligare att se? -Nej, det gör det inte, sååå spännande och en del av männen är rätt heta i sina tighta skiddräkter (ler). Jag har just sett Anders Södergrens första lopp efter sjukdomen. att komma 6:a tycker jag är skitbra när man gör en comeback efter sjukdom. Tur det inte var så allvarligt med honom som man först trodde. Bild på honom här nere:


Just nu sänds herrarnas skidskyttesprint. Det är tyvärr inte lika roligt att titta på som jag tyckt tidigare år när min käre fransman Poiree deltog. Han åkte ju sin sista säsong ifjol (visst var det ifjol lillasyster?) Nu finns väl inte så mycket motstånd för herr Björndalen!?!? Bild på honom här nere:

Ole Einar Björndalen


Denna vinter ska jag faktiskt ställa mig på ett par skidor. Vi åker ju till Åre en vecka över nyår och då blir det i alla fall någon tur på längdskidor. Jag misstänker att jag håller mig ifrån utförsåkningen eftersom jag är både höjd- och farträdd. Vilken krake jag är!!!


Avslutar med en bild på Poiree och en på Zidane så ni vet hur männen ser ut och kan svara på omröstningen. =)


Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards