Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Herr och Fru Mysbralla - 14 februari 2011 20:29



...just the way you are!

 

 

Det är en viktig sak som ni alla BÖR komma ihåg. Inte bara idag, utan varje dag, varje timme, varje minut och sekund.

 

  Idag har varit en helt underbar dag för mig och Liv.

Vi skulle egentligen till BVC på föräldragrupp klockan 14:00, men vår barnsköterska ringde och sjukanmälde sig. Hon hade feber och lät inte alls pigg på rösten.

 

Jag valde då att mysa hela förmiddagen för att vid 12-tiden ta skruttan i vagnen och gå ner på stan för att fixa lite bus åt pappan (Älskade R). Ärendet gick alldeles utmärkt och vi avslutade strosandet med en lunch på Chantal´s inne i Punkt. Sedan gick vi  hemåt, men tog en snabbvisit in på Coop Extra för att köpa steakhouse fries till middagen med hemmagjorda hamburgare.

 

När vi kom hem ringde jag kära K och tyckte hon skulle komma över på kaffe. Det första hon kommenterade var att skruttan var en gladskit, precis som hon hade varit hittills på dagen. Vi passade även på att slötitta på ett gammalt avsnitt av OC. Härligt med gamla serier.

Apropå serier så kommer helt nya avsnitt av "V" att börja under mars månad på tv 6. Det måste ses!

 

 

Efter besöket tog jag och skruttan en dusch så pappan skulle vilja krama på oss när han kom hem. Det är ju ändå Alla hjärtans dag, hihi!

 

När han kom hem tog vi en tur på stan och köpte hem en ask från Mälarchocolaterie. Den sitter vi och njuter av nu tillsammans med rödvin.

JA, det stämmer. Rödvin på en måndagkväll går alldeles utmärkt.

 

Lillskruttan gjorde mig så glad när det var dags för middag. Hon har ätit dåligt av mos och puréer de senaste 2-3 veckorna och helst bara velat äta gröt eller dricka välling eller ersättning.

När Älskade R tog fram vår hemmagjorda mixade mat bestående av kokt kyckling samt potatismos åt hon glatt tills hon rapade. Det var härligt att se henne gapa efter mer för varje tugga.

Det kom till och med tårar för mig när jag såg hennes aptit.

 

Nu ska jag stänga ner och verkligen kramas med min älskade R innan John Blund kommer och tar mig. Han har redan fångat Liv.



Ta hand om dig själv,

 

dina nära och kära.





Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards