Familjen Mysbralla

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

You´re amazing

Av Herr och Fru Mysbralla - 14 februari 2011 20:29



...just the way you are!

 

 

Det är en viktig sak som ni alla BÖR komma ihåg. Inte bara idag, utan varje dag, varje timme, varje minut och sekund.

 

  Idag har varit en helt underbar dag för mig och Liv.

Vi skulle egentligen till BVC på föräldragrupp klockan 14:00, men vår barnsköterska ringde och sjukanmälde sig. Hon hade feber och lät inte alls pigg på rösten.

 

Jag valde då att mysa hela förmiddagen för att vid 12-tiden ta skruttan i vagnen och gå ner på stan för att fixa lite bus åt pappan (Älskade R). Ärendet gick alldeles utmärkt och vi avslutade strosandet med en lunch på Chantal´s inne i Punkt. Sedan gick vi  hemåt, men tog en snabbvisit in på Coop Extra för att köpa steakhouse fries till middagen med hemmagjorda hamburgare.

 

När vi kom hem ringde jag kära K och tyckte hon skulle komma över på kaffe. Det första hon kommenterade var att skruttan var en gladskit, precis som hon hade varit hittills på dagen. Vi passade även på att slötitta på ett gammalt avsnitt av OC. Härligt med gamla serier.

Apropå serier så kommer helt nya avsnitt av "V" att börja under mars månad på tv 6. Det måste ses!

 

 

Efter besöket tog jag och skruttan en dusch så pappan skulle vilja krama på oss när han kom hem. Det är ju ändå Alla hjärtans dag, hihi!

 

När han kom hem tog vi en tur på stan och köpte hem en ask från Mälarchocolaterie. Den sitter vi och njuter av nu tillsammans med rödvin.

JA, det stämmer. Rödvin på en måndagkväll går alldeles utmärkt.

 

Lillskruttan gjorde mig så glad när det var dags för middag. Hon har ätit dåligt av mos och puréer de senaste 2-3 veckorna och helst bara velat äta gröt eller dricka välling eller ersättning.

När Älskade R tog fram vår hemmagjorda mixade mat bestående av kokt kyckling samt potatismos åt hon glatt tills hon rapade. Det var härligt att se henne gapa efter mer för varje tugga.

Det kom till och med tårar för mig när jag såg hennes aptit.

 

Nu ska jag stänga ner och verkligen kramas med min älskade R innan John Blund kommer och tar mig. Han har redan fångat Liv.



Ta hand om dig själv,

 

dina nära och kära.





 
 
Ingen bild

stora

15 februari 2011 18:26

V var väldigt bra när det gick på tv första gången. Har sett lite av det nya men har svårt att acceptera att det inte är samma skådespelare.

Herr och Fru Mysbralla

15 februari 2011 20:51

Ja, jag har sett på det gamla "V" så här på senare tid och blev besviken. Det kändes inte som bra specialeffekter etc. Det görs ju så mycket bättre sånt nu.
Vad har du för kanal där det nya "V" går?

 
Ingen bild

mamma

15 februari 2011 19:00

Vilken härlig alla hjärtans dag ni hade.

Herr och Fru Mysbralla

15 februari 2011 20:48

Jag säger inte emot. Hur var din dag?

 
Ingen bild

stora

15 februari 2011 21:25

Ingen kanal, hemladdad. Schhh säg inget.

Herr och Fru Mysbralla

16 februari 2011 08:51

Aha!
Hur ska du muta mig för min tystnad då? Kanske ett paket på posten...?!
=)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Herr och Fru Mysbralla - 10 maj 2019 09:30


    Det sägs att man blir starkare när man tar sig igenom prövningar. Jag har jobbat så länge med mig själv, att lära mig lyssna på kroppen, hitta balans, nå en förståelse och acceptans att det är som det är och att jag är som jag är - good e...

Av Herr och Fru Mysbralla - 13 september 2017 09:30

  En ovanlig vanlig dag   Måndagen den 20 februari började som vanligt med att vakna och ta mig upp till arbetsträningen på Intersport. Efter att äntligen ha fått mina "hjälpmedel" trosgördel, medicinsk strumpbyxa samt bälte fungerade det återi...

Av Herr och Fru Mysbralla - 3 februari 2014 16:14

Grattis älskade Arvid på din 2-års dag önskar mamma, pappa och Liv. Tyvärr får du inte den där roliga fyrhjulingen i present. Men något annat skoj finns i det stora paketet. ...

Av Herr och Fru Mysbralla - 3 februari 2014 16:08

2014 började bra i hälsoväg. Jag kände mig starkare och piggare än på länge. Jag till och med sa det högt till omgivningen. Nu har jag under någon veckas tid haft diffusa besvär i bröst/hjärta och konstigt pirr i en underarm och fingrar. Älskad...

Av Herr och Fru Mysbralla - 23 januari 2014 15:12

Huvva! Jag ligger i influensa, tror jag iallafall. Det är i alla fall ingen vanlig liten förkylning. Det värker i leder och muskler och i bröstet för varje inandning. Det finns ingen kroppsställning som är bekväm. Jag har frossa och svettas om va...

Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards