Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 5 februari 2011

Av Herr och Fru Mysbralla - 5 februari 2011 10:30







Den egentliga planen för dagen var att åka till n`Joy och träna med goa K. Jag har nämligen en träna gratis-biljett som jag tänkte ge henne. Det gick i stöpet direkt på morgonen när Älskade R ville ta bilen på jobbet. Han ville ta bilen av två anledningar; han var sen (ganska vanligt) och han skulle förbi bolaget efter jobbet för att köpa några öl inför hockey-kvällen med grabbarna på jobbet.



Jaja, jag fick lite surt meddela K att vår träning skulle bli inställd. Hon kom nämligen förbi på morgonkaffe strax efter 08:00. Det sura hängde ändå kvar ett tag under dagen, men när Lillskruttan visade sig äta toppenbra och vara på ett härligt humör så kunde jag inte annat än börja tina upp. Bättre blev det när Älskade R kom hem alldeles lagom till min och skruttans promenad och följde med när jag skulle hyra film.


När vi kom hem fixades ett grattiskort till farfar som fyllde år. Samtidigt som Älskade R gjorde det svabbade jag golven i ett nafs. Älskade R åkte därefter iväg för att hämta vinylmattan till vardagsrumsbordet samt köpte sina öl. Mmmm, precis, han gjorde ju inte det direkt efter jobbet fastän han ville ha bilen för det.


Det blev också klart att jag skulle få tillbringa kvällen med allra bästa J. Bara hon och jag har det inte varit på evigheter och jag blev sprallig som ett litet barn på julafton. Kära K skjutsade Älskade R till Öster Mälar-strand för öl och skitsnack.


Jag fick vänta lääänge innan bästa J kom och förgyllde min och Lillskruttans kväll. Hon skulle sluta vid 16:00 sa hon, men strax efter 17:00 ringde hon och sa att hon skulle bege sig hemåt. Vid 18:30 (äntligen) kom hon med en stor köpepizza som vi delade på.



Lillskruttan myste med oss i soffan ett tag innan hon så fint talade om att hon var trött och ville sova. Jag vyssjade henne och sedan fixade vi kladdkaka till filmen "I rymden finns inga känslor". Jag hade besök ända till 23:30 och njöt av helkvällen. När bästa J lämnat mig ensam ringde jag upp Älskade R, som visade sig vara på väg hemåt. Jippi! Jag fick krama lite på honom innan det var dags att sova.





Vilken fredag för både mig och Älskade R.


Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards