Familjen Mysbralla

Alla inlägg under januari 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 10 januari 2009 09:18

Det verkar som att min nya bloggtitel passar det nya året bättre. Den står för att jag blivit en "när" istället för "om". Vad menar jag med det?


-Jo, jag är ofta väldigt bestämd i mina åsikter, vad jag vill och inte vill göra och ändrar mig sällan. De gånger jag ändrar mig är naturligtvis när jag blir överbevisad att jag har fel och då kan jag också erkänna det (händer dock väääldigt sällan).


Precis vid årsskiftet 08/09 gjorde jag lite vändningar i mitt beteende tankesätt. Jag började prova lite saker som alltid varit NEJ ALDRIG, JAG VILL INTE eller JAG KAN INTE. Det resulterade i roliga och givande upplevelser, glädje både hos mig och de i min omgivning.


Jag kommer därför hädanefter att tänka när om saker, att när blir det av istället för om det blir av överhuvudtaget. Jag vill ju inte gå miste om:

Delad glädje är dubbel glädje!

=)



Idag tror jag att det kommer bli en Annika-dag! Älskade R funderar på att jobba med båten och då tänker jag bara vara. Kanske tar jag lill-tjejen och miljötränar henne lite nere i centrum eller så går jag och tränar ett litet konditionspass på jobbgymmet HL. Jag kanske ringer en god vän för att ta en latte på stan.

JOSSAN!!!! Hinner du hit till 12-tiden tror du?

=)

Kanske börjar jag läsa en av alla böcker jag har stående i hyllan eller så hämtar jag ut våra biljetter till Bounce, som har föreställning i Stockholm under våren.



Bounce är en superbra dansgrupp och det här blir den tredje föreställningen jag ska gå på. De jag sett är The Score och Gökboet. Denna gång blir det deras Caution. Bilden här nedanför är från Gökboet.



Av Herr och Fru Mysbralla - 7 januari 2009 20:29


Vår absoluta favorit vad gäller skådespelare med OTROLIG utstrålning. What a man!

=)

Av Herr och Fru Mysbralla - 7 januari 2009 18:46

Nu har jag precis betalat handpenningen för träningsresan till Portugal som går av stapeln den 3 maj. Det ska bli riktigt skoj att åka denna gång också. Det skiljer ju sig åt lite nu när jag åker med sällskap. Goa vännen J ska följa med och även hon har betalat handpenningen, så nu är det verkligen sant att vi ska åka. Vi kommer att åka när det är specialvecka med tidningen Topphälsa så vi ska piskas av Blossom Tainton.

Under länkar kan ni läsa mer om resan från Springtime.

=)


Igår togs vårterminens träning upp. Jag, vännen R och kompis M åkte till n´Joy för att köra igenom kroppen lite på gymmet. Det blev rygg, biceps och mage. Jag vet inte riktigt vad som hände, men hela kroppen började spritta, jag skrattade och boxade killarna i magen och fick värsta adrenalinkicken.

 

Kroppen har verkligen längtat efter att få komma igång.


Av Herr och Fru Mysbralla - 3 januari 2009 14:12

Jag gillar slalom!!!!

=)

Har nu åkt tre dagar av de sex vi varit uppe i Åre. Det kunde man inte tro innan vi reste. Men jag kan med ganska stor säkerhet säga att det blir några dagsutflykter till Romme eller dylikt när vi kommer tillbaka hem till Västerås.


Lunchen har just åkt ner och den intogs på detta ställe:

Jag har lämnat av R hemma i lägenheten för att sussa lunch. Jag däremot måste ju kolla mail och annat skoj när tillfälle ges, så nu sitter jag på bibblan nere på station. Jag ska strax bege mig hemåt och samtidigt kika förbi Holiday Club och se om de har någon massage att boka. Rygg, nacke och axlar är ömma och tyvärr har mina besvär med höft, rumpa och ljumske gjort sig tillkänna efter slalomåkandet....det blir att ta upp övningarna som mr. P gett mig tillsammans med X antal besök hos honom och hans kollegor för rehabilitering.


Tjing pling på er, som min gamla kursare E skulle ha sagt.

=)

Av Herr och Fru Mysbralla - 1 januari 2009 12:25

Det är sååå himla fint här i Åre. Jag har inte varit här förut och jag förundras över de vackra husen och de trevliga människorna. Bilder kommer hit också samt mer text.


Första slalomturen är gjord. Snacka om att jag var rädd, nervös och spänd över hur jag skulle hålla mig på benen både på plan mark och i backen. Som tur var tog älskade R med mig i någorlunda vettiga backar kring Björnen och sedan vid Rödkullen (gupp för honom), så jag klarade mig riktigt bra i backen. Lärde mig att plogbromsa på en gång, vilket är ett måste. Fick sedan höra det berömda "tyngden på dalskidan älskling" i svängarna och det var ganska enkelt, men eftersom det fanns så mycket rädsla och spänning i kroppen min, så gick det sakta och då blev det ju svårt att svänga. Började med att ploga in i svängarna för att sedan kliva över till en bättre sväng. Det var superroligt att åka och jag är mäkta stolt över mig själv att jag fixade detta.


Åk 2 blev fredagen 4 januari och då åkte vi direkt till Rödkullen. Vår lägenhetskompis U följde med och åkte bräda. Det blåste ganska rejält och jag hade tur som fick låna snälle M:s goggles. Det gick ännu bättre att åka denna dag och svängarna blev bättre och bättre i och med att jag vågade släppa på lite mer fart. Provade på carvingsvängar och då gjorde jag min första och enda vurpa, ett rejält magplask ned i snön. Guuud vad jag skrattade. Vi åkte ett tag tills jag behövde in i en värmestuga. Fingrarna brände och tårna likaså. Älskade R och vännen U åkte ett åk till innan de hämtade upp mig i stugan. Synen som mötte dem där vid 14:30-tiden var en Annika stående i baren med en stor varm chokladdrink spetsad med mörk rom!!!

Det ni!


Apropå något helt annat så har jag tagit bort omröstningen. Snacka om dålig respons haha! Det kommer dock en ny inom en snar framtid. Har fått en idé av en god vän...

Av Herr och Fru Mysbralla - 1 januari 2009 12:19

...uti hundrade år!!!

GRATTIS lilla Missy på 5 - månaders dagen. Den var egentligen igår, men satt inte vid datorn då. Kommer att lägga in några bilder från Åreresan när jag kommer hem. Nu blir det lite kort text bara. Här är lill-tjejens favorit!



I paketet hon öppnar finns just leverpastej! spela fotboll är superkul och man kan prata med bollen, visste ni det? Efteråt är det skönt att sträcka ut sig lite i sin egen säng.


Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards