Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Herr och Fru Mysbralla - 20 januari 2009 18:26



...kom nu på eftermiddagen när vi skulle laga mat.


Se hela bilden


Köttfärssåsen var på gång och likaså fullkornsspaghettin. Vi pratade om dagen som gått och annat småprat. Bland annat nämndes båtmässan som äger rum i Älvsjö helgen under månadsskiftet februari - mars. Vi besökte mässan ifjol och funderar på att åka igen. Det finns dock ett litet aber i år...någon fyller år och ska ha fest samma helg och det är svårt att bestämma vilket som blir av och inte.


I alla fall har vi bott på hotellet som ligger alldeles bredvid Älvsjömässan. Hotellet heter Rica Talk Hotel och är ett superbra hotell. Frukosten är minst sagt suverän och då vi varit där två nätter åt gången har jag önskat att magsäcken varit större än den är. Något annat som jag gillar med hotellet är speglarna i badrummet. De är häftiga. Jag kan se vännen från alla håll hahaha!



De gånger vi har bott på hotellet har vi utnyttjat hotellpremiechecken från Coopkortet. Vilken bra grej säger jag bara! Vi fick förresten en sådan hotellcheck med posten idag och jag har redan börjat fundera på vart och när vi ska åka.


Men nu undrar ni kanske varför jag kom in på alla de här detaljerna när jag egentligen skulle berätta om FRÅGAN. Mitt i köttfärssåsandet frågar älskade R:

- Hur gjorde du med den smutsiga vitlökspressen när du bodde ensam?

=)

Jag har nämligen en tendens att undvika att rengöra vitlökspressen eftersom det är så himla svårt att pilla ur all vitlök ur hålen utan att fingrarna stinker en evighet efteråt.

Bild på vitlökspress.


Svaret på frågan är att jag hade en vitlökspress med en extra del med piggar som var till just för att trycka ut det som fastnat i hålen.


TREVLIG KVÄLL!




Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards