Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Herr och Fru Mysbralla - 25 juli 2010 11:53






Måndagen efter Ulvötrippen stannade vi till i Ö-vik och tog en lugn dag. Vi fick lunch hos Älskade R:s syster och lille W, sedan tog vi med dem till Sandudden i Norrmjöle. Platsen som jag numera också kommer att klassa som smultronställe är den plats där Älskade R har jobbat på kollo några somrar tillsammans med sina kompisar S och D. Denna sommar har Älskade R tagit ett sabbatsår.


Vi bestämde oss för att besöka de andra två filurerna på kollot samtidigt som lille W skulle få bada med galne morbror R. Jag och syster R var rena rama paparazzifotograferna under tiden det badades utav bara den trots att det inte var bästa vädret denna dag.



  


  


  





Av Herr och Fru Mysbralla - 25 juli 2010 09:19




Denna sommar har bjudit på många trevliga möten och besök och vi har fått presenter som vi inte alls förväntat oss. Jag kommer att visa några saker här på bloggen och passa på att tacka er alla en gång till.

När vi fick besök här hemma i Västerås av Älskade R:s syster med familj hade deras fine W valt två presenter till vår kommande Bubbas. I paketen låg en vit gosig speldosekanin och en mjuk snuttefilt med sött kohuvud.

  

På bilden syns även den fina mobilen som vi fick av Ekbergs. Snacka om passande motiv. Älskade R har fixat hänganordningen så nu är vi ännu mer förberedda på att Bubbas ska komma hem till oss. Vi frågar honom/henne varje dag när han/hon tänker komma, men vi får inget svar. Imorgon måndag är det exakt 2 veckor till beräknad födelse.


  


En annan medlem i familjen Ekberg gav oss detta fantastiska täcke/filt som passar färgerna i vagnen perfekt. Både jag och Älskade R gillar det jättemycket. På andra sidan täcket är det ett färgglatt mönster i ett mjukare material än jeanstyget på denna sida. Detta ganska tjocka täcke kommer att användas mycket till Bubbas kan jag säga redan nu.

  


När vi hälsade på vänner i Ö-vik, eller närmare bestämt familjen i Domsjö, så gav de oss denna söta supportertröja till Bubbas inför starten av säsongens hockeyspel. Bubbas kanske får följa med farmor och farfar i VIP-båset någon gång också (hoppas).

Besöket i Umeå har jag skrivit om och det var superroligt. Även där överraskades vi av presenter, fast presenter till oss själva, inte till Bubbas. Av mina favorittjejer fick vi varsitt jättefint armband från deras semesterresa i Turkiet. På bilden har Älskade R på sig sitt blåa armband och jag har lagt mitt armband (används som fotlänk) bredvid.

  

Umeå bjöd också på ett stort och generöst lån. Fröken M och hennes L på Haga lånade ut massor med bebissaker till oss, så nu har vi baby-sitter, babygym, amningskudde och gåstol att prova ett tag framöver. Som tack till dem har vi planerat en liten överraskning, som vi hoppas att de gillar. Det får vi veta om/när de kikar förbi efter sin Portugalresa.


Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards