Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Herr och Fru Mysbralla - 5 juli 2010 21:45





När jag stämplade ut från jobbet idag blev jag upphämtad av några shoppingsugna personer. Trots att det egentligen var lunchdags för oss alla svängde vi in på Hällaparkeringen för att gå loss bland leksakerna på Toys´r´us. Våra gäster kom ut med en ganska stor kasse full med leksaker till W. Jag såg att det fanns lego, en såpbubbleblåsare och en poliströja där i, men jag är ganska säker på att det fanns mer grejer i kassen.


Älskade R hittade äntligen ett kubbspel som dög (träslaget) så även vi handlade där inne. Nu är ni hjärtligt välkomna dag som kväll och spela kubb och umgås med oss!



Det blev snabb färd hem till Klockartorpet efteråt för att inta lunchen som var planerad till pannkaka, grädde, jorsgubbssylt, glass och diverse frukter. Snacka om att vi var hungriga. Vi tittade på klockan när vi satt oss vid köksbordet för att äta och klockan var 14:30, seeeen lunch!!!!


Efter maten for vi åter mot Hälla för att göra Ikea, H&M och Elgiganten. Även på Ikea hittade våra kära gäster en hel del att köpa. De kom ut med två stora papperskassar medan jag och Älskade R kom ut med några få saker som till exempel plastglas till båten, kräklappar och dra-på-lakan till spjälsängen.


Jag trodde att Älskade R:s syster R skulle kolla på mammakläder inne på H&M. Det gjorde hon också, men jag är säker på att hon hade en lömsk plan i bakfickan också. Jag hade inte tänkt handla något där, men både jag och Älskade R hittade fina, söta och praktiska bebiskläder som på något konstigt sätt följde med hem via kassan på H&M. Det följde även med en ljusgrön sommarklänning till den höggravida kvinnan (jag). Jag som vanligtvis är rätt restriktiv i mina inköp hade nu gjort av med en massa penningar bara sådär. R har dåligt inflytande på mig vad gäller shopping, fast en del skulle nog kalla det för bra inflytande då jag kan vara en riktig snåljåp.


  


Vi åkte i alla fall vidare till Elgiganten för att köpa med oss en GPS till min mamma. Vi kommer att ta med den upp till Sollefteå när vi bilar uppåt närmare helgen. Hon ska då få titta och känna på den och vi ska demonstrera hur den funkar och berätta vad vi tycker om den efter att ha använt den under resans gång.


Älskade R och hans syster tyckte vi skulle köpa två GPS på en gång så en skulle bli till oss själva också. Njae, tyckte jag. Vi hade ju redan gjort av med en rejäl bunt sedlar på väldans kort tid, så jag var inte alls peppad på att köpa mer saker. Men på något sätt kom vi ut ur butiken med två stycken GPS, Navigon Primomax.








Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards