Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Herr och Fru Mysbralla - 24 juni 2010 21:42





Eftermiddagen och kvällen före midsommarafton slog vi och våra vänner K+E med fina vovven Assar till med att fira lite midsommar i förskott.  På grund av jobb, olika semesterperioder, resor hit och dit och annat planerat kanske vi inte hinner umgås så mycket i sommar, så vi ville passa på när tillfället gavs. Älskade R och jag rullade till deras lägenhet för att bli lotsade till Hökåsengropen, en plats vi aldrig hört talas om.


Här är en bildserie från den mysiga och roliga träffen!


        


        

        

Vi åt medhavd picknick bestående av potatissallad och rostbiff samt kokt ägg. Det var bara Älskade R och jag som åt det eftersom våra kräsna vänner "vegetarianen och veganen" hade annat att tugga på. Till efterrätt mumsade vi alla på jordgubbar och vattenmelon. Jordgubbarna hade jag sett fram emot mycket, men de blev en besvikelse. De belgiska vattniga och ganska smaklösa jordgubbarna blev inte ens uppätna.

Efter fikat var det dags att ge Assar lite lek- och aktivitetstid. Han släpptes lös och sprang av sig en hel del energi. Matte K tog fram en flytleksak och började kasta den ut i vattengropen. Assar trevade avvaktande och försiktigt ut i vattnet för att hämta leksaken. Leksaken var fäst i ett långt snöre eftersom Assar inte vågat simma tidigare. Har leksaken hamnat för långt ut för honom har han låtit den ligga kvar och flyta.

Men efter att ha badat flera gånger under kvällen och vant sig vid att skutta i vattnet kastades leksaken längre och längre ut. VIPS! så lyckades han simma några plaskande simtag, som eftersom blebv bättre och bättre. Vi är jätteglada att få ha varit med och se när Assar tog sina första simtag. En milstolpe i hans utveckling.



Av Herr och Fru Mysbralla - 24 juni 2010 13:09



Hel vattenmelon 4,90:- / kg. Helt underbar smak med fräsch och krispig konsistens samt mycket läskande.



Vi köpte en hel melon på drygt 7 kg.



Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards