Familjen Mysbralla

Alla inlägg under oktober 2010

Av Herr och Fru Mysbralla - 14 oktober 2010 11:13





I lördags begav vi oss till Stockholm för att träffa farmor en snabbis. Hon var nämligen nere på lång tjejhelg från torsdag till söndag. Hon och väninnorna skulle bland annat se Jerry Williams och ta en rundtur i stadshuset (tror jag det var).

Vi träffades på den vanliga mötesplatsen utanför Åhléns och innan vi gick vidare kramades vi en hel del. Vi mötte upp de andra två damerna på restaurangen de alltid äter på när de är i storstan. Stället heter Gaudí om någon är nyfiken.

Efter maten lämnade vi Liv i händerna på glada damer och traskade iväg mot Adidas store. Som vanligt såg jag massor jag ville ha. Eftersom vi inte har det största pengaöverflödet just nu blev det bara ett handlat plagg. Jag köpte en aprikos hood som passade perfekt och var ett typiskt Annika-plagg.

På kvällen åkte vi till herr D  för ett kortare besök. Därefter tog vi oss till den lägenhet vi så snällt fått låna av herr S. Det blev en natt med sisådär sömn. Jag tror vi båda sover som bäst i vår egen säng.

             


Söndagen kom och vi hälsade på en kompis till Roger som fått sitt andra barn. Pojken föddes 5 dagar efter Liv så det var roligt att träffa en jämngammal bebis. Storebror M hann vi också träffa som tur var. Senare än tänkt rullade vi tillbaka mot Västerås, alla tre trötta och hungriga.

          


Av Herr och Fru Mysbralla - 14 oktober 2010 11:09



        


    



När mamma (jag) tittar på

 

 dessa mår hon mycket

 

 bättre!

 

 

Av Herr och Fru Mysbralla - 12 oktober 2010 20:55





Enligt barnmorskan på Amningshjälpen har jag nog en inflammation i någon körtel eller gång.

Jag är svullen röd och har skitont i vänster bröst.

Nu gäller vila, mycket vätska, Ipren var åttonde timme samt mat för mig.

Förhoppningsvis håller sig febern undan och jag kan bota detta själv med hjälp av Livs aptit, annars blir det färd till sjukhuset.


Jag har lite svårt att hålla humöret uppe nu när ork och hälsa fortsätter att tryta. Jag vill ju få njuta av att vara nybliven mamma och inte bara ha kontakt med sjukvården hela tiden.

Det har varit något hela tiden sedan 3 augusti ungefär och jag är rent ut sagt LESS!


Det som glädjer i tillvaron är såklart min lilla familj och framför allt Liv som är den gladaste lilla bebis jag träffat.



Av Herr och Fru Mysbralla - 12 oktober 2010 19:17






Efter en skön sovmorgon klädde vi på oss rejält för att gå ut i höst-skogen. Trots en ganska grå dag var det härligt att vara ute. Lövens blandade färger var vackra och jag var på vippen att plocka in några för att torka dem, men visste inte vad jag sedan skulle göra med dem, så jag lät bli.


Denna gång åkte vi till Hässlö där 18 orienteringskontroller väntade på att plockas in. Årets sista orienteringslektion med "examination" gjordes på fredagen, så nu får Liv och jag vänta till nästa höst innan vi får följa med pappan på jobb.




        


        


Senare på dagen myste vi inomhus och en glad tjej var stark i baby-gymmet.  


       



Av Herr och Fru Mysbralla - 12 oktober 2010 08:54



 

 

FINA BRUDPAR

 

      

 

 

 Lyckönskningar till båda mina kusiners bröllop!

 

 

Av Herr och Fru Mysbralla - 8 oktober 2010 21:56



 

ADIDAS STORE

  

 

 

 

  

Adidas Performance Store

 

 

Här finns allt man kan önska sig vad gäller kläder för motion och träning, alltså ett himmelrike för mig. Jag har sedan tidigare en hel del plagg från Adidas och är supernöjd med passform och kvalitet.

 

Det är dock tur att jag inte har några pengar nu för då hade det blivit åtminstone en shoppingkasse från butiken. Jag kanske ska leta fram ett plagg imorgon när jag är där och önska mig det i julklapp....

 

 

Av Herr och Fru Mysbralla - 8 oktober 2010 20:46



      


     



Blir ni less på alla foton?

 

-Inte jag!




Av Herr och Fru Mysbralla - 8 oktober 2010 09:44







Ojojoj så skamligt längesedan jag skrev ordentligt i bloggen. Jag är fortfarande inte i sovfas, men det börjar bli bättre. Jag sover lite mer på nätterna nu sedan vi fått råd från barnsköterskan att ge bröstmjölks-ersättning vid det sista målet inför natten. Det gör vi för att mjölken troligtvis är för blaskig på kvällen och inte räcker för lillan att stå sig på 3-4 timmar.


Som rubriken säger vet jag inte riktigt var jag ska börja. Trots dålig sömn har ju dagarna och kvällarna innehållit en massa saker. Vi har varit med om både trevligt, roligt, jobbigt och oväntat under denna tid och jag undrar om jag ska skriva om det eller börja på nytt från och med idag, hmmm.


Lillan utvecklas för varje dag som går och hon "pratar på" och berättar saker hela tiden. Hon börjar alltid dagen med att le stort åt mamma eller pappa. Vem som får äran beror helt på vem som råkar vara i närheten just då.



Jag har fortfarande diffusa besvär med kisseriet och har lämnat urinprov igen (inte urinrör mamma/mormor). Vissa besvär med torra och röda ögon har jag också fått, vilket jag tror beror på sömnbristen, eller kan det ha att göra med hormoner? I alla fall är det riktigt jobbigt att ha linser på så några vänner har fått se mig i glasögon för första gången på drygt 2 år.


Vi har kommit igång så smått med att träna igen och vi är taggade som få både jag och Älskade R. Vi turas om att träna, antingen under samma dag/kväll eller på olika dagar och träningen ger sådan glädje för oss båda. Vi blir bättre föräldrar och sambos när vi får vara oss själva också.



Imorgon lördag kommer vi att åka till Stockholm och hälsa på farmor och de andra två "tanterna". De har tagit långweekend mellan torsdag och söndag i storstan, så då passar vi på när hon bara är dryga timmen bort. Kanske finns det tid att träffa någon/några vänner också. Vi får se.


Nu knorrar lillan i den stora sängen så jag ger mig för den här gången. Ha en riktigt bra start på helgen!




Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards