Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 14 mars 2012

Av Herr och Fru Mysbralla - 14 mars 2012 13:19


De tre första bilderna är när jag och Livan busar på skaren utanför farmor och farfars hus i Gimåt. Den fjärde bilden är inte från sportlovet, men den är så fin så den får vara med bland utebilderna här ändå.

               


De undre bilderna är från en promenad i solen i vårt eget kvarter i Gullänget. Ni ser vår syskonvagn, två sovande gullfisar och Älskade R.



Av Herr och Fru Mysbralla - 14 mars 2012 10:33


I måndags åkte jag med båda barnen till Friskis för att köpa mig ett terminskort för mammaträning. De erbjuder två pass i veckan, ett på tisdag klockan 10:15 och detandra på torsdag samma tid. Passen är 45 minuter långa och man får ha barn med sig. På tisdagar är det ett Fyspass som innebär stations-träning. På nio olika stationer tränas balans, hållning och styrka. Det är ett mycket bra upplägg tycker jag eftersom vi (läs jag) bär en massa hela dagarna, axlarna åker framåt och hållningen blir kass. På torsdagar är det ett Corepass och imorgon ska jag premiärprova det.



Jag tog Arvid med mig och åkte till Friksis igår för att testa Fyspasset. Eftersom jag inte har tränat sedan oktober (tror jag) och dessutom fött barn för bara 5 1/2 vecka sedan bestämde jag mig för att vara klok och verkligen bara koncentrera mig på utförandet. Jag tog de lättaste vikterna och gjorde de enklaste varianterna på varje övning. Det var roligt att komma iväg hemifrån, roligt att se andra människor och roligt att göra något fysiskt. Jag blir ju en så glad person när jag får träna och/eller göra saker för mig och mitt välmående. Det är bra för alla i familjen!


Arvid sov i stort sett hela passet. När passet var slut åt jag min banan och gick på toa. Sedan satte vi oss i bilen för att åka vidare till Ängens förskola. När jag åker och tränar blir det precis tajmat så att jag kan hämta Liv från förskolan vid 11:30, perfekt!


Idag har jag träningsvärk i stora delar av kroppens muskler. Det känns riktigt skönt, men helskumt då jag inte ens tänkte på att ta i under passets gång. Det är ju i och för sig väldigt längesedan mina muskler jobbade så de fick väl en chock när de väcktes till liv igår. Något jag upptäckte var att min balans verkligen blivit försämrad. Den ska tränas upp den också. Det här kommer att bli bra, tror jag.



Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards