Familjen Mysbralla

Alla inlägg den 8 mars 2011

Av Herr och Fru Mysbralla - 8 mars 2011 08:15





När vi vaknade på lördagen var vi lite osäkra på om vi skulle dra iväg till Älvsjö och Båtmässan. Lillskruttan hade hostat och kräkts upp slem samt haft 39,5 graders feber under natten och vi ville se efter hur hon verkade må på förmiddagen innan något beslut skulle tas. Febern hade sjunkit till 38,5 på morgonen och låg på 38 jämnt senare. Vi bestämde oss för att åka. Lillskruttan skulle ju kunna sova i bilen och vagnen hela utflykten.



Det blev nästan en komplett släktträff på Rogers sida. Den enda som fattades var hans bror B. Det var skoj att så snart igen få träffa farmor och farfar och andra trevliga människor i kretsen. De flesta var halv-krassliga, men trots allt var humöret på topp. Vi började med att få i oss mat. Vi samlades på ena restaurangen och åt god lunch. Rätterna som syntes på bordet var fisk med potatis, chili con carnet och grillbit med pommes och sås. Lillskruttan ville hellre äta mammas fisk och potatis än sin egen köttgryta. Jag förstår henne.



Som alltid blir man sjuk av alla splitternya glänsande as till båtar, men samtidigt får man lite perspektiv på priser. Jag skulle ju hellre lägga ner de pengarna på ett hus, en egen villa, än att köpa mig en båt.


Tiden sprang iväg och vips var det dags för farmor och farfar att bege sig för att hinna till teatern de hade bokat biljetter till. Vi gick snabbt igenom hallen med tillbehör och där shoppades det litegrann. Syster R köpte en snygg jacka till W och farmor köpte en båttröja till vår lill-skrutta. Här är den bredvid Livs one-piece som hennes föräldrar faktiskt köpte i butiken Slitage kids här i Västerås.


  


Vi var ett trött gäng som släpade oss uppför trapporna till lägenheten. Ingen iddes göra middag så det blev hämtmat. Den bestod av kebab med bröd, kebabpizza och hamburgare med strips. Om jag inte minns fel så somnade vi rätt tidigt den fredagkvällen.



Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards