Familjen Mysbralla

Alla inlägg under november 2010

Av Herr och Fru Mysbralla - 8 november 2010 11:41






I torsdags klockan 09:30 tog vi bilen och rullade mot Arlanda inför vårt besök i Boden. Vår vän Mr. F bor där i sitt renoveringsobjekt till hus. Han fyllde i alla fall 40 år i augusti i samma veva som Liv skulle komma till världen, så vi fick lov att tacka nej till hans stora kalas. Istället kom vi överens om att hälsa på honom under hösten och nu var det alltså dags för den resan, som skulle bli Livs första flygresa.


        


Flygningen gick alldeles utmärkt båda vägarna. På ditresan märkte vi att hon kände av öronen under nedstigningen. Hon grät lite kort innan hon sedan somnade om. Duktig och lugn tjej!


Vi blev hämtade på flygplaten i Luleå och fortsatte vår färd för att inhandla helgens mat och dryck. Vi anlände till huset vid 17-tiden och hade blivit förvarnade om att få bo spartanskt. Hade hela huset sett ut som nedervåningen hade det varit spartanskt, men övervåninen var renoverad och klar, så vi bodde bra och mysigt. Jag, Liv och Roger delade på den stora sängen medan Mr. F fick sova på soffan eller på madrass på golvet. Liv skulle egentligen sova i barnvagnens liggdel, men hon vägrade. Det var som om hon tyckte den var för liten. När vi lade henne mitt på stora sängen sussade hon genast gott.


        


     



Torsdagkvällen bestod av mat, karra och en massa surr innan vi sussade för att ta nya tag på fredagen.


Mr. F och Älskade R drog iväg för att fixa bilen efter en sen frukost. De köpte även hem en förpackning ögondroppar till mig eftersom jag fått mer besvärligt med torra och röda ögon. De kom tillbaka strax före 14:00 och då åkte vi alla till en thairestaurang och käkade lunchbuffé. Liv satt i barnstol vid bordet för första gången. Vår lilla spädis är inte längre så liten.


Därefter hyrde vi tre filmer, åkte hem, surrade ännu mer, åt middag, såg på Idol och kollade på film i skift. Först filmen somnade jag till. Andra filmen såg Mr. F själv och tredje filmen såg vi på lördagen. Då somnade Älskade R.


Innan vi såg filmen på lördagen tog vi oss ut i vinterlandskapet för att göra stan och ta en promenad. Under promenaden såg vi en stor rovfågel jaga en mås samtidigt som en hel flock mindre fåglar försökte distrahera rovfågeln och hjälpa måsen. Jag vet tyvärr inte hur det hela slutade.


        


        


Grabbarna skulle bege sig ut på galej senare på lördagkvällen. Men det var inte bara de två som gjorde sig fräscha. Liv fick sig ett helgbad som heter duga. Se och le!


       

    





TACK FÖR EN 

 HÄRLIG HELG!

    

 

Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards