Familjen Mysbralla

Alla inlägg under november 2011

Av Herr och Fru Mysbralla - 17 november 2011 21:38



BLANDAT


         



Av Herr och Fru Mysbralla - 15 november 2011 13:27


Sikken vacker skedföring hon har lilla damen!


//R


Av Herr och Fru Mysbralla - 14 november 2011 22:45


 

För er som funderar på vad Liv älskar för mellis så kommer ett litet tips här. När vi närmar oss mejeriprodukterna så har vi en liten gullunge som letar upp Risifruttihyllan fortare än blixten. Det spelar ingen roll om vi är i Umeå, Ö-vik eller Västerås, så hittar hon alltid sina favvisar.


  


Lek och bus på Erikslunds Shoppingcenter.

  


Liv som kattvakt! Lite kli och mys måste katterna få innan vi åker hem igen.


//R


   

Av Herr och Fru Mysbralla - 14 november 2011 09:01



Denna skulle vara mysig i höstrugget!


 

Monaco Regatta

En mörkgrå modell med en design från en traditionell Lusekofte. Jumpsuiten är ett löst sittande plagg som är grymt skön. Den är inte bara snygg att vila ögonen på, utan även sjukt gosig mot kroppen. Den tar dig till känslan av komplett mys på under 5 sekunder. Vi har även gjort den lite sexigare, lite grymmare och lite skönare. Kvaliteten är hög, bästa tänkbara bomullstyger för maximal myskomfort. Norskt kvalitetstänk in i minsta detalj. Perfekt för söndagen i soffan när man chillar med sina vänner. Eller varför inte mysa runt i efter skolan eller jobbet? På bild: Tjej 171 cm i storlek small.



Av Herr och Fru Mysbralla - 14 november 2011 07:43



På onsdag går vi in i graviditetsvecka 29. Det är alltså snart bara 10 veckor kvar tills vi får träffa underverk nummer 2, junior.

Nu börjar barnet verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor. Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 400 gram.


Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygd-läpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.



För övrigt går inget sin gilla gång här hemma. Lägenheten är ett flyttkaos med både tomma och packade flyttkartonger överallt. Trots att vi fixar och donar lite varje dag känns det som om det blir tufft att hinna klart med allt innan 16-17 december då flyttlasset går. Vi vill ju samtidigt hinna umgås med våra vänner innan vi lämnar dem för åtminstone ett år framåt. Det är mycket nu!



Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards